Jeugd

Trainingsaanbod jeugd

Voor de jeugd is er een aparte webpagina met alle belangrijke informatie voor nieuwe leden. Onder 'trainingsrooster en -locaties' heb je al meer informatie kunnen lezen over het totale trainingsaanbod en de trainingslocaties. We onderscheiden daarbij pupillen (5 tot ongeveer 11 jaar) en junioren (12 tot ongeveer 19 jaar).

Wil je proeftrainen? Dat is leuk, je mag 4x vrijblijvend meedoen. Kinderen in pupillenleeftijd (tot oktober van het jaar dat je 11 wordt) moeten verplicht aangemeld worden voorafgaande aan de eerste proeftraining, zodat wij contactgegevens hebben in geval van nood (blessure, etc.). Stuur een mailtje met naam, geboortejaar, (nood)telefoonnummer en wanneer je kind gaat meetrainen. Je ontvangt dan aanvullende informatie, onder meer over de startlocatie van de training op de baan.

 

Jeugdnieuws

  • 18-20 maart organiseert Pallas ’67 het juniorenkamp voor alle junioren. Het kamp is een combinatie van lol en (min of

  • Op 20 en 22 juli en vanaf 17 augustus tot en met 26 augustus is er op maandag en woensdag

  • Klik op dit artikel voor de Nieuwjaarskaart van het bestuur, inclusief de uitnodiging voor de Vrijwilligers- en Nieuwjaarsborrel.

  • Op 12 januari is de Pallasnieuwjaarsreceptie van 16:00-18:00 in Pallasplaza. Je hoeft je niet vooraf op te geven. Er zijn

  • Op woensdag 13 november is er een speciale training, dan mogen de ouders meetrainen met de pupillen! De training begint