Adres en route

Proeftraining en lid worden?

Adres en route

Adres

AV Pallas '67
p/a Sports Centre de Bongerd
Bornsesteeg 2b
6708PE Wageningen
E-mail: <info(at)pallas67.nl>

Route

De atletiekbaan van Pallas '67 ligt op het sportterrein de Bongerd. Te voet en op de fiets is het sportterrein goed toegankelijk, zie het kaartje hieronder.

Met het openbaar vervoer kun je het beste gebruik maken van een van de twee bushaltes Bornsesteeg en Campus/Forum.

Met de auto is het sportterrein alleen toegankelijk vanaf de kruising Nijenoord Allee x Bornsesteeg (dus niet vanaf de noordkant van de Bornsesteeg). Bij Sportcentrum de Bongerd kun je parkeren op parkeerterrein P2, maar omdat er een Corona-teststraat is ingericht is de ruimte beperkt. Is dit terrein vol, dan kun je om de sporthal heen rijden om te parkeren op P3. Nog beter is om te parkeren op de Wageningen-Campus (P4 of parkeergarage P1). Kom je vanuit de richting Ede (A12/N781), neem bij de rotonde de 1e afslag (dus rechtsaf, de Droevendaalsesteeg in). Kom je vanuit de richting Renkum (A50/N225), ga dan rechtsaf bij de eerste stoplichten in Wageningen (Diedenweg, N781). Volg deze weg (2 rotondes), ga bij de stoplichten (kruising Nijenoord Allee x Mansholtlaan) rechtdoor naar de campus en neem bij de rotonde de 3e afslag (dus linksaf, de Droevendaalsesteeg in). Volg daar de borden voor P4 bij het gebouw Plus Ultra, Bronland 12, 6708WH Wageningen (of voor P1). Vanaf de campus kun je via het fietspad Thymospad naar het sportterrein lopen.

Zie het kaartje hieronder voor de locatie van Bongerd-P2, Bongerd-P3, Campus-P1, Campus-P4 en het clubhuis van Pallas '67.

[Grotere kaart bekijken]