Juniorenkamp

Juniorenkamp

Van 2-4 februari 2024 organiseren we een Pallasjuniorenkamp voor alle junioren van Pallas '67. We gaan een weekend naar de Blauwe Schuur in Amerongen! We gaan zoals vanouds op de fiets naar de lokatie. We doen serieuze en alternatieve sportieve activiteiten en er is natuurlijk ruimte voor gezelligheid. In 2019, 2022 en 2023 was het een groot succes; dit jaar ga jij toch ook (weer) mee? De activiteiten zijn nog niet helemaal bekend, maar je kunt rekenen op een alternatieve bostraining/BVC, nachtelijke activiteiten in het bos, een bonte avond (begin alvast met nadenken hiervoor!), een disco met DJ Paul en nog veel meer.

Bijzonder dit jaar is dat we in februari gaan. Dan is er namelijk korting op de locatie. Omdat we het al eerder hebben gedaan (langer geleden), denken we dat we het kunnen om ook naar de BVC te gaan in Rhenen (dat is een half uurtje fietsen). We zorgen ervoor dat je uitgerust aan de BVC kunt beginnen. We gaan naar een voor ons nieuwe locatie met meerdere slaapkamers, dus er is ruimte voor rustige kamers. Ben je niet ingeschreven voor de BVC? Wees gerust, er is een alternatief programma.

De commissie bestaat uit onder meer junioren zelf, Paul van Genuchten en Welmoed Soepboer. Wil je meedenken? Meld je aan bij de PaJuKaCie (jeugdcie@pallas67.nl) of meld je aan bij je trainer. Ook andere vrijwilligers zijn van harte welkom om mee te denken in de voorbereidingen en/of te helpen tijdens het weekend zelf. We hebben echt nog wat ouders nodig voor de overnachtingen.

De kosten zijn €75,= per persoon (dit zou net voldoende budget opleveren bij een bezetting van 25 deelnemers, mochten er meer deelnemers zijn, dan betalen we terug).