Juniorenkamp 2019

Juniorenkamp

Vrijdag 22 maart t/m zondag 24 maart is het Pallasjuniorenkamp in Doorwerth. Het juniorenkamp is een actief weekend met ook ruimte voor ontspanning, gezelligheid en (veel) plezier. Op vrijdagavond 22 maart vertrekken we om 17.30 vanaf de Bongerd op de fiets naar Doorwerth. Zondagmiddag rond 14 uur zijn we weer terug.

Waar

We gaan met z’n allen naar kampeerboerderij de Boersberg in Doorwerth. Een superleuke accommodatie op een prachtige plek en op fietsafstand van Wageningen. Neem wel zelf bestek, bord, mok/beker, slaapzak/kussen en slaapmat mee. En als je een muziekinstrument speelt wat mooi bij een kampvuurtje past mag die ook mee.

Voor wie

Voor alle junioren van Pallas '67. We zoeken nog een paar hulpouders die een dagdeel willen helpen en/of een nachtje willen blijven slapen. Bij interesse graag een mailtje naar lucenchristy@gmail.com.

Kosten

De kosten voor het juniorenkamp bedragen €60.

Meer weten

Voor meer informatie kan je contact opnemen met één van de commissieleden of een mail sturen naar lucenchristy@gmail.com. De commissie bestaat uit Renske, Kumi, Krijn, Caroline en Christy.

Aanmelden

Schrijf je uiterlijk 22 februari in. Kijk hiervoor onder het tabblad 'inschrijven'.