Wageningen Track Meetings

Wageningen Track Meetings

Pallas '67 en Tartlétos organiseren voor het baanseizoen 2024 de achttiende editie van de Wageningen Track Meetings. De data zijn zijn (eventueel afhankelijk van verdere baanrenovatie):

  • 17 mei
  • 21 juni
  • 16 augustus
  • 20 september

De Wageningen Track Meetings staan open voor deelname in de categorieën U18/U20, Senioren en Masters. U16 mogen deelnemen in de categorie U18, jongere categorieën zijn uitgesloten van deelname. Bij alle loopnummers wordt gewerkt met elektronische tijdwaarneming. De series van de loopnummers worden ingedeeld naar (recente) beste prestatie die bij inschrijven wordt opgegeven; als je met een haas wilt lopen, schrijf deze dan in met precies dezelfde beste prestatie én geef dit door aan de organisatie. Bij de lange werponderdelen wordt gebruik gemaakt van elektro-optische afstandmeting (tachymeter).

Aanvang wedstrijden

Werponderdelen (met uitzondering van kogelslingeren): 18:30 uur
Springonderdelen: 19:00 uur
Looponderdelen: 19:00 uur

Inschrijving

Inschrijven kan uitsluitend via de website van Atletiek.nu. Dit kan tot 22:00 uur 's avonds vóór de wedstrijddag. Na-inschrijven ter plaatse is helaas NIET mogelijk. De inschrijfkosten moeten worden betaald via Ideal.

Parkeren bij Track Meeting

Kom je vanuit de richting Ede/A12, dan is het in de spits sneller en handiger om te parkeren op de Wageningen Campus. Ga hiervoor bij de rotonde net voor de bebouwde kom van Wageningen rechtsaf de campus op (Droevendaalsesteeg). Hiervandaan is het een klein stukje lopen via een fietspad (Thymospad) naar de atletiekbaan.