Wageningen Track Meetings

Wageningen Track Meetings

2020

Pallas'67 organiseert voor het baanseizoen 2020 de veertiende editie van de Wageningen Track Meetings. De vier wedstrijden worden gehouden op de prachtige blauwe kunststofbaan in Wageningen, op de volgende dagen:

  1. vrijdag 8 mei <afgelast>
  2. vrijdag 19 juni <afgelast>
  3. vrijdag 17 juli <afgelast>
  4. vrijdag 18 september

De Wageningen Track Meetings staan open voor deelname in de categorieën Junioren A en B, Senioren en Masters. Junioren C mogen deelnemen in de categorie Junior B, jongere categorieën zijn uitgesloten van deelname. Ook wordt er elke wedstrijd een onderdeel voor recreanten (d.w.z. atleten zonder wedstrijdlicentie van de Atletiekunie) georganiseerd. Bij alle loopnummers wordt gewerkt met elektronische tijdwaarneming. De series van de loopnummers worden ingedeeld naar (recente) beste prestatie die bij inschrijven wordt opgegeven; als je met een haas wilt lopen, schrijf deze dan in met precies dezelfde beste prestatie én geef dit door aan de organisatie. Bij de lange werponderdelen wordt gebruik gemaakt van elektro-optische afstandmeting (tachymeter).

Aanvang wedstrijden

Werponderdelen: 18:30 uur
Springonderdelen: 19:00 uur
Looponderdelen: 19:00 uur

Inschrijving

Inschrijven kan uitsluitend via de website van Atletiek.nu. Dit kan tot 21:00 uur 's avonds vòòr de wedstrijddag. Na-inschrijven ter plaatse is helaas NIET mogelijk. De inschrijfkosten moeten worden betaald via Ideal.

Parkeren bij Track Meeting

Kom je vanuit de richting Ede/A12, dan is het in de spits sneller en handiger om te parkeren op de Wageningen Campus. Ga hiervoor bij de rotonde net voor de bebouwde kom van Wageningen rechtsaf de campus op (Droevendaalsesteeg) en volg de borden voor parkeerterrein P4. Hiervandaan is het een klein stukje lopen via een fietspad (Thymospad) naar de atletiekbaan.