Begin met hardlopen!

Begin met hardlopen!

Donderdag 14 februari 2019 start een nieuwe groep 'Begin met hardlopen!'. Het doel is dat je op 23 mei een loopje van 5 km kunt uitlopen. Op de Campus (alleen met de groep) of in een officiële loop (nader te bepalen).

Nu dan echt beginnen met hardlopen
Hardlopen is gezond en ontspannend. Maar hoe begin je? Voor sommige mensen is het lastigste het rustig opbouwen. Wist je dat veel hardloopblessures niet eens aan die oude schoenen liggen, maar aan het teveel en te snel? Andere mensen hebben baat aan de stimulans en de discipline bij het lopen in een groep. Het draait in deze groep, naast het langer kunnen lopen, ook om het verbeteren van je loophouding en lichaamskracht.

Onze voorgaande cursisten ervaren deze training als stimulerend en effectief. De laatste groep uit 2018 is zelfs in het geheel bij Pallas '67 gebleven. Dus, wij zeggen: 'Kom ontdekken dat hardlopen in al z'n facetten de goede sport is voor jou!' Onze twee ervaren en deskundige trainers, Arie Cuppen en Moussa Kallo, leiden de weg.

Wanneer
Donderdagavond 14  februari start er bij Pallas '67 op de atletiekbaan op de Bongerd een nieuwe groep.  Op deze en de volgende donderdagavonden tot en met 23 mei start deze groep op de atletiekbaan op de Bongerd om 20.00 uur.

Waar
De trainingen worden gehouden op de blauwe atletiekbaan van sportpark De Bongerd, met uitstapjes naar het Binnenveld, het bos of de Campus. Na afloop van elke training is er gelegenheid voor koffie of thee.

Voor wie
Voor iedereen die op een gezonde en plezierige wijze nu echt begint met hardlopen. Het doel van de trainingen: iedereen kan na 12 weken 5 kilometer hardlopen.

Kosten
De serie trainingen kost €60,-.

Meer weten
Neem contact op met trainer Arie Cuppen via een bericht naar acuppen2009@hotmail.com of bel 0622818075.

Inschrijven kun je op deze website.

p1030777

Bosgroep training

_mg_7389

_mg_7353