Begin met hardlopen!

Begin met hardlopen!

16 september 2021 start de volgende trainingsserie 'Begin met hardlopen!'. De series starten in principe in februari en september. Begin met hardlopen! Hardlopen is gezond en ontspannend. Het zou toch fijn zijn als jij binnenkort ook 5 km kon rennen in de bossen, het Binnenveld of waar dan ook. Maar hoe begin je? Wij kunnen je daarbij helpen.
  • Ben jij iemand die vaak begint, maar ook weer geblesseerd afhaakt? Die hardloopblessure ligt misschien niet aan die oude schoenen, maar aan het te snel opbouwen. Wij kunnen je daarbij helpen om niet te snel te gaan. Daarnaast verbeteren we (direct en indirect) ook je loophouding, -techniek en lichaamskracht.
  • Ben jij juist iemand die wel graag wilt beginnen, maar er nooit aan toe komt? Uitstelt tot morgen, van uitstel komt afstel? Wij kunnen jou ook helpen! Als je namelijk samen met anderen traint, ben ook jij gemotiveerder om te beginnen en door te gaan. Bovendien kom je er achter dat onze training meer is dan alleen conditie en hardlopen. Het gaat ook om plezier!
Onze voorgaande cursisten ervaren deze beginnerstraining als stimulerend en effectief. Eerdere groepen zijn grotendeels en soms in het geheel bij Pallas '67 gebleven. Kom ook ontdekken dat hardlopen de goede sport is voor jou! Onze ervaren en deskundige trainer Moussa Kallo begeleidt jou naar het rennen van die 5 km. Voor wie Voor iedereen die op een gezonde en plezierige wijze nu echt begint met hardlopen. Het doel van de trainingen: iedereen kan met 10 weken trainen 5 kilometer hardlopen. Waar De trainingen worden gehouden op de blauwe atletiekbaan van sportpark De Bongerd, met uitstapjes naar het Binnenveld, het bos of de Campus. De groep verzamelt bij het clubhuis achter de baan. Wanneer De volgende serie trainingen start op donderdag 16 september 2021 om 20:00 uur. De training duurt uiterlijk tot 21:30 uur. De laatste training bestaat uit de testloop van 5 km. Inhoud cursus en kosten De serie trainingen kost €65,-, te voldoen bij aanmelding. Hierbij zit inbegrepen:
  • 10 trainingen en een testloop van 5 km
  • een technisch loopshirt te ontvangen bij voltooiing van de testloop
  • een gratis koffie of thee in het clubhuis na afloop van elke training (onder voorbehoud van coronaprotocol).
Inschrijving Inschrijving is mogelijk via het tabblad 'inschrijven'. Meer weten Neem contact via een bericht naar <beginmethardlopen(at)pallas67.nl>.