Begin met hardlopen!

Begin met hardlopen!

De sart van de volgende trainingsserie 'Begin met hardlopen!' is nog onbekend vanwege de maatregelen door het Coronavirus. De series starten in principe in februari en september.

Begin met hardlopen!
Hardlopen is gezond en ontspannend. Het zou toch fijn zijn als jij binnenkort ook 5 km kon rennen in de bossen, het Binnenveld of waar dan ook. Maar hoe begin je? Wij kunnen je daarbij helpen.

  • Ben jij iemand die vaak begint, maar ook weer geblesseerd afhaakt? Die hardloopblessure ligt misschien niet aan die oude schoenen, maar aan het te snel opbouwen. Wij kunnen je daarbij helpen om niet te snel te gaan. Daarnaast verbeteren we (direct en indirect) ook je loophouding, -techniek en lichaamskracht.
  • Ben jij juist iemand die wel graag wilt beginnen, maar er nooit aan toe komt? Uitstelt tot morgen, van uitstel komt afstel? Wij kunnen jou ook helpen! Als je namelijk samen met anderen traint, ben ook jij gemotiveerder om te beginnen en door te gaan. Bovendien kom je er achter dat onze training meer is dan alleen conditie en hardlopen. Het gaat ook om plezier!

Onze voorgaande cursisten ervaren deze beginnerstraining als stimulerend en effectief. Eerdere groepen zijn grotendeels en soms in het geheel bij Pallas '67 gebleven. Kom ook ontdekken dat hardlopen de goede sport is voor jou! Onze ervaren en deskundige trainer Moussa Kallo begeleidt jou naar het rennen van die 5 km.

Voor wie
Voor iedereen die op een gezonde en plezierige wijze nu echt begint met hardlopen. Het doel van de trainingen: iedereen kan met 10 weken trainen 5 kilometer hardlopen.

Waar
De trainingen worden gehouden op de blauwe atletiekbaan van sportpark De Bongerd, met uitstapjes naar het Binnenveld, het bos of de Campus. De groep verzamelt bij het clubhuis achter de baan.

Wanneer
De volgende serie trainingen start op donderdag .. om 20:00 uur. De training duurt uiterlijk tot 21:30 uur. De laatste training bestaat uit de testloop van 5 km.

Inhoud cursus en kosten
De serie trainingen kost €65,-, te voldoen bij aanmelding. Hierbij zit inbegrepen:

  • 10 trainingen en een testloop van 5 km
  • een technisch loopshirt te ontvangen bij voltooiing van de testloop
  • een gratis koffie of thee in het clubhuis na afloop van elke training (onder voorbehoud van coronaprotocol).

Inschrijving
Inschrijving is mogelijk via het tabblad 'inschrijven'.

Meer weten
Neem contact op met coördinator Arie Cuppen via een bericht naar beginners<at>pallas67.nl of bel 0622818075.