Instaptraining

Instaptraining hardlopen

Nieuwe Run To Sart trainingen worden hier gemeld of neem contact op Arie Cuppen

Donderdag 14 februari 2019 start weer een nieuwe serie Run To Start  training. Het doel is dat je op 23 mei een (intern) 5-km loop op de Campus of in een officiële loop kunt uitlopen.

Ontdek hardlopen

Onder leiding van twee ervaren en deskundige trainers, Arie Cuppen en Moussa Kallo, zul je ontdekken dat hardlopen de ideale sport is voor jou. Hardlopen is gezond en ontspannend. Je geniet van het buiten zijn, en het is veel gemakkelijker vol te houden dan je denkt! Bovendien heeft onze atletiekvereniging de kennis in huis om je op een verantwoorde wijze te motiveren om aan sport te doen. De ervaring leert dat het in een groep beginnen met hardlopen een zeer goede stimulans is. Onze Run To Start trainingen worden door de voorgaande cursisten als prettig en doeltreffend ervaren.

Wanneer

Donderdagavond 14  februari start er bij Pallas '67 op de atletiekbaan op de Bongerd een nieuwe Run To start groep. . Op deze en de volgende donderdagavonden tot en met 23 mei start deze groep op de atletiekbaan op de Bongerd om 20.00 uur.

Waar

De trainingen worden gehouden op de blauwe atletiekbaan van sportpark De Bongerd, met uitstapjes naar het Binnenveld, het bos of de Campus. Na afloop van elke training is er gelegenheid voor koffie of thee.

Voor wie

Voor iedereen die op een gezonde en plezierige wijze wil beginnen met hardlopen. Het doel van de trainingen: iedereen kan na 12 weken 7.5 kilometer hardlopen!!

Kosten

De serie Run To Sart training  kost €60,-.

Meer weten

Neem contact op met trainer Arie Cuppen via een bericht naar acuppen2009@hotmail.com of 0622818075

Meld je hier aan voor de Run To Start training.

Velden met * zijn verplicht.

p1030777Bosgroep_training_mg_7389

_mg_7353