Begin met hardlopen!

Begin met hardlopen!

De volgende trainingsserie 'Begin met hardlopen!' start dit keer 7 maart 2024. De series starten in principe in februari en september.

Begin met hardlopen!
Hardlopen is gezond en ontspannend. Het zou toch fijn zijn als jij binnenkort ook 5 km kon rennen in de bossen, het Binnenveld of waar dan ook. Maar hoe begin je? Wij kunnen je daarbij helpen.

  • Ben jij iemand die vaak begint, maar ook weer geblesseerd afhaakt? Die hardloopblessure ligt misschien niet aan die oude schoenen, maar aan het te snel opbouwen. Wij kunnen je daarbij helpen om niet te snel te gaan. Daarnaast verbeteren we (direct en indirect) ook je loophouding, -techniek en lichaamskracht.
  • Ben jij juist iemand die wel graag wilt beginnen, maar er nooit aan toe komt? Uitstelt tot morgen, van uitstel komt afstel? Wij kunnen jou ook helpen! Als je namelijk samen met anderen traint, ben ook jij gemotiveerder om te beginnen en door te gaan. Bovendien kom je er achter dat onze training meer is dan alleen conditie en hardlopen. Het gaat ook om plezier!

Onze voorgaande cursisten ervaren deze beginnerstraining als stimulerend en effectief. Eerdere groepen zijn grotendeels en soms in het geheel bij Pallas '67 gebleven. Kom ook ontdekken dat hardlopen de goede sport is voor jou! Onze ervaren en deskundige trainer Moussa Kallo begeleidt jou naar het rennen van die 5 km.

Voor wie
Voor iedereen die op een gezonde en plezierige wijze nu echt begint met hardlopen. Het doel van de trainingen: iedereen kan met 11 weken trainen 5 kilometer hardlopen.

Waar
De trainingen worden gehouden op de blauwe atletiekbaan van sportpark De Bongerd, met uitstapjes naar het Binnenveld, het bos of de Campus. De groep verzamelt bij het clubhuis achter de baan. NB, loop altijd om de baan heen naar het clubhuis vanwege andere trainingen onder andere met speren.

Wanneer
De volgende serie trainingen start op 7 maart om 19:45 uur met een kwartiertje inleiding in het clubhuis. Vervolgens begint het hardlopen om 20:00 uur. De volgende trainingen beginnen direct om 20:00 uur. De trainingen zijn uiterlijk tot 21:30 uur. De laatste training bestaat uit de testloop van 5 km.

Inhoud cursus en kosten
De serie trainingen kost €75,-, te voldoen bij aanmelding. Hierbij zit inbegrepen:

  • 11 groepstrainingen, een loopschema en een testloop van 5 km
  • een technisch loopshirt en medaille te ontvangen bij voltooiing van de testloop
  • een gratis koffie of thee in het clubhuis na afloop van elke training
  • 3 maand recreatief lidmaatschap bij de Atletiekunie.

Inschrijving
Inschrijving is mogelijk via het tabblad 'inschrijven'.

Meer weten
Neem contact op via een bericht naar de trainer.