Volwassenen

Mireille Baart heeft 7 november 2021 op de Berenloop op Terschelling de marathon gewonnen. Mireille zei hierover in de Stad Wageningen dat het een zware editie was. ‘Er stond een stormachtige wind met windkracht zes, en er vielen ook nog eens fikse regenbuien. Door de harde wind was de waterstand erg hoog en kon er niet over het strand worden gelopen. Maar dat maakte het niet minder zwaar, want de route werd verlegd naar de duinen. Daar werd het een flink ‘op- en af parcours’, dat daardoor ook nog eens een paar honderd meter langer werd.’ Mireille finishte in 2:56:41.

Op zaterdag en zondag deden ook verschillende andere Palleten mee, zie hiervoor de uitslagen.

Meer in Stad Wageningen

Uitslagen alle Palleten 8 november
Uitslagen alle Palleten 7 november

Zondag 27 juni was het 2e Wageningse Onderonsje, dit keer met de volwassenen ouder dan 27 erbij. Die maakten dan ook gretig gebruik van deze mogelijkheid. Bij de masters waren er zeer goede prestaties van het niveau clubrecord. Omdat niet iedereen wedstrijdlid is, is volgens de reglementen dit niet altijd daadwerkelijk een clubrecord. Mooie prestaties in ieder geval van het nieuwe lid Paul v. G. die het clubrecord in de cat 45+ haalde met zijn 1,60m op hoog. Janine wierp een nieuw clubrecord 50+ bij speer (31,80m) en bij kogel (10,97m).

Bij de junioren en senioren was het animo vanwege toetsweken, examenreisjes en veldwerk mogelijk wat minder. Maar ook daar was sprake van persoonlijke records.

In elk geval was het so wie so een leuke dag vanwege het mooie weer en de gezelligheid. Dankjewel weer voor de wedstrijdorganisatie.

De uitslagen staan hier.

Foto’s (binnenkort) hier.

Zes deelnemers aan de Virtual Winter Run hebben hun geld aan Pallas gedoneerd. Dit leverde Pallas ’67 53,80 euro op. Bedankt!

We hebben twee leden in het klassement herkend. Deed je ook mee? Geef dat dan even door!

Met slecht weer deden toch nog verschillende Palleten mee aan de Bergrace op zondag 8 maart. Bij de eerste afstand, de 1,4 km stonden bijna alle deelnemende Palleten op het podium (1: Frida en Detmar, 2: Rik). Gerwin (8) viel helaas dit jaar net buiten de prijzen, maar dat was natuurlijk ook lastig in een categorie tot en met 12 jaar. Nils Reefman werd eerste op de 5 km, Koen Geelen tweede. Sam Rietveld had prijs op de 8 km (4e).

Op zondag 1 maart vond de 55ste editie van de 20 van Alphen plaats. De omstandigheden waren zwaar: er stond een harde wind en er vielen pittige regen- en hagelbuien. Desondanks wist Mireille Baart haar eigen clubrecord met ruim een minuut aan te scherpen tot 1:16:14, daarmee finishte ze als vierde dame in dé voorjaarsklassieker.

uitslagen volwassenen

Archieven

Wedstrijduitslagen Pallas '67

Ben je lid van Pallas'67 en heb je ergens meegelopen, geef dan de uitslag door aan <webmaster(at)pallas67.nl>.

Gebruik svp dit spreadsheet of dit document om de uitslagen door te geven (als attachment bij de mail). Graag de uitslagen van alle leden in één keer doorgeven.

Uitslagen overzicht