Uitslagen volwassenen

Uitslagen volwassenen

 • Wageningen Track Meeting

  Vrijdag 17 mei was de eerste baanwedstrijd van dit jaar, georganiseerd door Tartlétos en Pallas. Gelukkig was het op tijd gelukt om de baan goedgekeurd te krijgen. Maar waarschijnlijk doordat het lang onduidelijk bleef of de wedstrijd doorging, waren er wat minder deelnemers dan normaal. Zo’n 150 waren aangemeld. Van Pallas deden 13 atleten mee.

 • Uitslagen Mastercompetitie 12 mei

  Na de eerste competitiedag maakt het vrouwenteam van Pallas grote kans om opnieuw naar de finale van de competitie te gaan. Natuurlijk moet dan ook de tweede dag (9 juni) een goede prestatie geleverd worden. Aan deze dag lag het in ieder geval niet, het pas mooi weer en de prestaties uitstekend. De mannen hadden wat last van blessures en weinig ruimte om dat af te vangen door het team aan te passen. Op individueel niveau mooie prestaties, bijvoorbeeld de 1,30 van Janine (758 punten), de 1,40 van Ilse en de 1,55 van Paul (689 punten). Hanneke was een nieuwe aanwinst op de 1500m, en maakte haar reputatie waar met een mooie 5.39,77 (627 punten). Ingrid H. was jarig en kwam doordoor per direct in een nieuwe categorie waardoor ze met discus een nog mooier puntenaantal binnenhaalde (549 punten). Uitslagen

 • BVC Rhenen

  Zaterdag 3 februari was de BVC Rhenen, de laatste van dit seizoen. Het was niet echt lekker weer, maar weer veel deelnemers van Pallas. De junioren waren deels een beetje moe, omdat ze natuurlijk niet goed hadden geslapen op kamp. 1 junior had zich juist wel helemaal goed voorbereid, maar moest helaas geblesseerd afhaken tijdens het rennen. Maar ‘we’ hadden toch 11 Palleten weer op het podium! Gefeliciteerd, winnaars!

 • Uitslagen BVC Ede

  Het einde van de kerstvakantie konden we vieren met het lopen of bijwonen van de BVC in Ede (6 januari 2024). Er deden 26 pupillen, 12 junioren en 34 volwassenen van Pallas mee. Er moesten blijkbaar nog wel een paar bijkomen van de oliebollen, want er waren toch meer ingeschreven.. Een dertiental Palleten liepen naar de (virtuele) prijzen.

 • Uitslagen BVC

  Gelukkig bleef het grotendeels droog bij de BVC in Wageningen op 9 december 2023. Er lag zoals vanouds weer een grote plas net voor de finish. Hier bleven enkele schoenen in achter…

Archieven

Wedstrijduitslagen Pallas '67

Ben je lid van Pallas'67 en heb je ergens meegelopen, geef dan de uitslag door aan <webmaster(at)pallas67.nl>.

Gebruik svp dit spreadsheet of dit document om de uitslagen door te geven (als attachment bij de mail). Graag de uitslagen van alle leden in één keer doorgeven.

Uitslagen overzicht