Sponsors

Samenwerking en sponsors

Pallas ’67 werkt met allerlei organisaties samen. Soms bestaat dit uit kleinere of grotere geldbedragen of sponsoring in natura in ruil voor advertenties. Soms is de samenwerking uitgebreider. Hieronder staan samenwerkingsovereenkomsten beschreven die ook voor de individuele Palleet interessant zijn. Klik hier voor de Sponsorfolder.

Kleding- en materiaalsponsor

RW_EDE-KUIPERPLEIN_NAW_RGB.jpg

Runnersworld Ede hanteert voor Pallas de volgende korting op schoenen, kleding en overige artikelen (met uitzondering van aanbiedingen en andere kortingsacties): trainers & bestuur 25% en leden 10%. Runnersworld Ede verkoopt eveneens onze collectie clubkleding.

 

 

Partners

logo_mvisio_defM-Visio is een therapeutisch centrum met een scala aan therapieën, waaronder sportfysiotherapie. Pallas krijgt, ter ondersteuning van de trainers, advies van M-Visio. Daarnaast kunnen sommige leden een gerichte screening krijgen om inzicht te krijgen in algemene bewegingsvaardigheden. Algemene bewegingsvaardigheden vormen een belangrijke basis voor sportspecifieke vaardigheden. Pallasleden kunnen hiervoor contact opnemen met hun trainer. Tot slot kunnen alle Pallasleden gebruik maken van het inloopspreekuur van M-Visio om advies te krijgen over de behandeling van blessures. Een consult duurt 15 minuten, en vol = vol. Meld je hiervoor aan op de website van M-Visio.

 

 

MyLife Wageningen heet u welkom. MyLife is een professionele fitnessclub in Wageningen waar begeleiding en persoonlijke aandacht centraal staan. MyLife is perfect voor wie een prettige sportomgeving vanzelfsprekend is. Wat zijn uw trainingsdoelen? Kracht, conditie, flexibiliteit? Onze MyCoaches en supermoderne sportfaciliteiten gaan u helpen uw (trainings)doelen te behalen. Samen kijken we naar wat in uw leefschema past, wanneer u wilt sporten en waar u wilt sporten. Want MyLife biedt meer mogelijkheden. Als sporter bij MyLife bent u niet afhankelijk van de trainingen op de fitnessclub. Met de online coaching van uw MyCoach traint u waar en wanneer het u uitkomt. Via onze app kunt u al uw trainingsresultaten volgen en contact houden met uw MyCoach. Persoonlijk en effectief. Wilt u ook ervaren wat sporten bij MyLife inhoudt? Kijk dan op www.mylife.nl en maak een afspraak voor een gratis proefles.

MyLife aanbieding voor leden van Pallas ’67:

  •  1 jaar abonnement voor 45,- (i.p.v. 55,-) per periode
  •  6 maanden abonnement voor 55,- (i.p.v. 65,-) per periode
  •  Geen inschrijfkosten (normaal 35,-)

Met een MyLife abonnement heeft u onbeperkt toegang tot groepslessen en fitness incl. begeleiding via het MyCoach programma.
MyLife Wageningen, Plataanlaan 1, tel 0317-414114, www.mylife.nl

 

 

sl_bannerJe kunt Pallas '67 steunen in de Vriendenloterij, door Pallas '67 als begunstigde opgeven bij het kopen van een lot in de Vriendenloterij. We zitten nu op een opbrengst van circa €1000 per jaar!

 

WAK-adverteerders