Sponsors

Samenwerking en sponsors

Pallas ’67 werkt met allerlei organisaties samen. Soms bestaat dit uit kleinere of grotere geldbedragen of sponsoring in natura in ruil voor advertenties. Soms is de samenwerking uitgebreider. Hieronder staan samenwerkingsovereenkomsten beschreven die ook voor de individuele Palleet interessant zijn. Klik hier voor de Sponsorfolder.

Kleding- en materiaalsponsor

RW_EDE-KUIPERPLEIN_NAW_RGB.jpg

Runnersworld Ede hanteert voor Pallas de volgende korting op schoenen, kleding en overige artikelen (met uitzondering van aanbiedingen en andere kortingsacties): trainers & bestuur 25% en leden 10%. Runnersworld Ede organiseert in overleg met Pallas speciale koopavonden waarop bovenstaande producten tegen een korting van 20% worden aangeboden voor de leden. Runnersworld Ede verkoopt eveneens onze collectie clubkleding.

 

 

Partners

Leden van Pallas kunnen op vertoon van hun (digitale) pas van de Atletiekunie voor een gereduceerd tarief (jaarlijkse prijswijzigingen voorbehouden) deelnemen aan een aantal sportactiviteiten en testen bij De Plataan.

  • Sportspecifiek trainingprogramma voor €65 i.p.v. €70,50 per maand, of een 10-rittenkaart voor €100 i.p.v. €133.
  • C02ntrol Test: een inspanningstest voor maximale belasting en persoonlijke trainingszones voor €70,50 i.p.v. €85,50 (www.sportengezondheiddeplataan.nl/sport/c02ntrol-test).

 

logo_mvisio_defM-Visio is een therapeutisch centrum met een scala aan therapieën, waaronder sportfysiotherapie. Pallas krijgt, ter ondersteuning van de trainers, advies van M-Visio. Daarnaast kunnen sommige leden een gerichte screening krijgen om inzicht te krijgen in algemene bewegingsvaardigheden. Algemene bewegingsvaardigheden vormen een belangrijke basis voor sportspecifieke vaardigheden. Pallasleden kunnen hiervoor contact opnemen met hun trainer. Tot slot kunnen alle Pallasleden gebruik maken van het inloopspreekuur van M-Visio om advies te krijgen over de behandeling van blessures. Een consult duurt 15 minuten, en vol = vol. Meld je hiervoor aan op de website van M-Visio.

 

 

sl_bannerJe kunt Pallas '67 steunen in de Vriendenloterij, door Pallas '67 als begunstigde opgeven bij het kopen van een lot in de Vriendenloterij. Met 41 loten en 14 trekkingen per jaar zitten we nu op een opbrengst van circa €3000 per jaar!

 

WAK-adverteerders