Sponsors

Samenwerking en sponsors

Pallas ’67 werkt met allerlei organisaties samen. Soms bestaat dit uit kleinere of grotere geldbedragen of sponsoring in natura in ruil voor advertenties. Soms is de samenwerking uitgebreider. Hieronder staan samenwerkingsovereenkomsten beschreven die ook voor de individuele Palleet interessant zijn. Klik hier voor de Sponsorfolder.

Kleding- en materiaalsponsor

RW_EDE-KUIPERPLEIN_NAW_RGB.jpg

Runnersworld Ede hanteert voor Pallas de volgende korting op schoenen, kleding en overige artikelen (met uitzondering van aanbiedingen en andere kortingsacties): trainers & bestuur 25% en leden 10%. Runnersworld Ede organiseert in overleg met Pallas speciale koopavonden waarop bovenstaande producten tegen een korting van 20% worden aangeboden voor de leden. Runnersworld Ede verkoopt eveneens onze collectie clubkleding.

 

Partners

Leden van Pallas ’67 kunnen op vertoon van hun pas/lidnummer van de Atletiekunie voor een gereduceerd tarief deelnemen aan een aantal sportactiviteiten en testen bij Sport&Gezondheid De Plataan. Meer informatie en/of aanmelden via www.sportengezondheiddeplataan.nl onder vermelding van “Pallasaanbieding". Leden van De Plataan kunnen op vertoon van hun pas van De Plataan met korting (€ 55,- i.p.v. € 65,-) deelnemen aan de serie 'Begin met hardlopen!'-trainingen. N.B. de korting wordt later verrekend, omdat dit via de automatische machtiging niet goed te regelen is.

 

  • 10-rittenkaart sporten (groepslessen/fitness excl. Milon) €30,- korting: van €129,- voor €99,-.
  • Control Test (inspanningstest voor maximale belasting en persoonlijke trainingszones) €15,- korting: van €74,50 voor €59,50,-
  • Qinematic Scan (3D analyse lichaamshouding, beweegpatroon, fysieke beperkingen) €15,- korting: van €84,50 voor €69,50,-
  • Gezond & Slank (sport- en voedingsprogramma o.b.v. voedingscoach) €50,- korting: van €375,- voor €325,-

 

logo_mvisio_defM-Visio is een therapeutisch centrum met een scala aan therapieën, waaronder sportherapie. Pallas krijgt, ter ondersteuning van de trainers, advies van M-Visio. Tevens kunnen alle leden een gerichte screening krijgen (fms) om inzicht te krijgen in algemene bewegingsvaardigheden. Daarbij worden de grenzen van stabiliteit en lenigheid opgezocht. Algemene bewegingsvaardigheden vormen een belangrijke basis voor sportspecifieke vaardigheden. Op enkele dagen in de maand komt een sporttherapeut langs op de club, waarbij je vrijblijvend advies kunt vragen voor je blessure.

 

 

sl_bannerJe kunt Pallas '67 steunen in de Vriendenloterij, door Pallas '67 als begunstigde opgeven bij het kopen van een lot in de Vriendenloterij. Met 41 loten en 14 trekkingen per jaar zitten we nu op een opbrengst van circa €3000 per jaar!

 

WAK-adverteerders