Sponsors

Samenwerking en sponsors

Pallas ’67 werkt met allerlei organisaties samen. Soms bestaat dit uit kleinere of grotere geldbedragen of sponsoring in natura in ruil voor advertenties. Soms is de samenwerking uitgebreider. Hieronder staan samenwerkingsovereenkomsten beschreven die ook voor de individuele Palleet interessant zijn. Klik hier voor de Sponsorfolder.

Kleding- en materiaalsponsorRW_EDE-KUIPERPLEIN_NAW_RGB.jpg

Runnersworld Ede hanteert voor Pallas de volgende korting op schoenen, kleding en overige artikelen (met uitzondering van aanbiedingen en andere kortingsacties): trainers & bestuur 25% en leden 10%. Runnersworld Ede verkoopt eveneens onze collectie clubkleding.

Partners

logo_mvisio_defM-Visio is een therapeutisch centrum met een scala aan therapieën, waaronder sportfysiotherapie. Pallas krijgt, ter ondersteuning van de trainers, advies van M-Visio. Daarnaast kunnen sommige leden een gerichte screening krijgen om inzicht te krijgen in algemene bewegingsvaardigheden. Algemene bewegingsvaardigheden vormen een belangrijke basis voor sportspecifieke vaardigheden. Pallasleden kunnen hiervoor contact opnemen met hun trainer. Tot slot kunnen alle Pallasleden gebruik maken van het inloopspreekuur van M-Visio om advies te krijgen over de behandeling van blessures. Een consult duurt 15 minuten, en vol = vol. Meld je hiervoor aan op de website van M-Visio.

 

sl_bannerJe kunt Pallas '67 steunen in de Vriendenloterij, door Pallas '67 als begunstigde opgeven bij het kopen van een lot in de Vriendenloterij. We zitten nu op een opbrengst van circa €1000 per jaar!

 

WAK-adverteerders