Ultrameerdaagse

Pallas '67 Ultrameerdaagse

In 2024 organiseren we voor het 3e  jaar op rij een meerdaagse loop. We organiseren de 5-daagse van 8 tot en met 12 mei, rond het Hemelvaartweekend dus. De start en finish van de eerste 4 etappes is in Arnhem, en wel bij de Stayokay waar ook steeds overnacht wordt. De laatste etappe zal beginnen in Arnhem en finishen bij het clubhuis van Pallas ’67 in Wageningen. Alleen de laatste dag dus een verplaatsing van Arnhem naar Wageningen.

De loopafstanden per dag zijn altijd meer dan 50 km, vier dagen zo tussen de 53 en 56 km en één dag van rond de 70 km. Net als eerdere jaren is iedereen welkom om 1 of meerdere etappes mee te lopen, een halve etappe mag ook..

Reserveer de data alvast in je agenda! (Ook als je op één of andere manier wilt helpen als vrijwilliger bij de drankposten, of bij de aankomst).

Organisatieteam:
Jos Stuyt, Moussa Kallo, Jan Breembroek

Archief

Nieuws

  • Algemene ledenvergadering 24 april 2024

    De agenda en andere stukken voor de algemene ledenvergadering van woensdag 24 april 2024 zijn beschikbaar op de besloten webpagina ‘Documenten’ onder de menukeuze ‘Voor leden’.

  • Clubkleding passen tot en met 4 april!

    Het wedstrijdseizoen komt er weer aan. Het bestuur grijpt de aan om onze clubkleding, verkrijgbaar bij Runnersworld Ede, in het zonnetje te zetten. Tot donderdag 4 april is de clubkleding

  • Trainers op Dag van de atletiek

    Op zaterdag 23 maart waren veel trainers aanwezig op de Dag van de Atletiek op Papendal. Na het presenteren van het EK indoor 2025 met het motto ‘Moving people’, een