Lid worden

Lid worden

Als je mee wil gaan doen aan de trainingen van Pallas ’67, dan kun je maximaal 4 keer vrijblijvend op proef meetrainen. Je hoeft je niet in te schrijven voor een proeftraining, maar meld je wel vooraf aan bij de trainer via <training(at)pallas67.nl>. Kijk op het trainingsrooster voor plaats en tijdstip. Je mag proeftrainen bij verschillende groepen.

Vind je het leuk en wil je blijven trainen bij Pallas ’67? Word dan lid van AV Pallas ’67. Ben je jonger dan 16 jaar of wil je Autisme Spectrum Stoornis(ASS)-lid worden, dan moet je vader, moeder of verzorger je opgeven als lid.

Hoe word je lid van AV Pallas ’67? Vul onderstaand formulier in (een toelichting staat er onder). Als je klaar bent met invullen, klik dan op ‘Versturen’. Binnen enkele minuten ontvang je dan een mail met daarin de bevestiging van de inschrijving. Deze bevestigingsmail wordt verstuurd door <ledenadministratie(at)pallas67.nl>. Ontvang je geen bevestigingsmail, ook niet in de spamfolder? Of zijn er problemen bij het invullen van het formulier? Neem dan contact op met de <ledenadministratie(at)pallas67.nl>.

Je kunt direct na aanmelding meetrainen in alle mogelijke geschikte groepen. Kijk vooral op deze website voor meer informatie over onze activiteiten.

(Onderstaand formulier dus alleen invullen na je proeftraining(en), als je zeker weet dat je lid wil worden. Bij het lidmaatschap hoort het betalen van contributie.)

Toelichting:

 • Land: Land van woonplaats (zal bijna altijd Nederland zijn).
 • E-mail: Het e-mailadres mag niet in gebruik zijn door een ander lid van de vereniging, omdat het e-mailadres ook wordt gebruikt om op website in te loggen. Voor jonge kinderen kun je bijvoorbeeld gebruik maken van een alias waar feitelijk alleen de ouders over beschikken. Je kunt berichten desgewenst automatisch door laten sturen naar een ander adres.
 • E-mail factuurontvanger: Gebruik dit veld alleen als de contributiefactuur naar een afwijkend e-mailadres verzonden moet worden. Dit mailadres hoeft niet uniek te zijn.
 • Categorie: We kennen de volgende categorieën:
  • Wedstrijdlid: Voor jeugdleden (pupillen en junioren) en volwassenen (senioren en masters). Je mag meedoen aan alle trainingen van Pallas voor jouw leeftijdscategorie. Je beschikt over een wedstrijdlicentie, dus je kan meedoen aan alle wedstrijden. Jeugdleden zijn altijd wedstrijdlid. Uitzondering hierop zijn de ASS-leden (zie aldaar).
  • Recreant: Voor na de juniorenleeftijd (circa 20 jaar). Je mag meedoen aan alle trainingen voor jouw leeftijdscategorie. Je kunt ook deelnemen aan (hardloop)wedstrijden waar geen wedstrijdlicentie voor verplicht is.
  • Boslid: Voor na de juniorenleeftijd (circa 20 jaar). Je kunt alleen met de trainingen van de bosgroep (zie rooster) meedoen. Je kunt ook deelnemen aan (hardloop)wedstrijden waar geen wedstrijdlicentie voor verplicht is.
  • ASS-lid: Dit zijn jeugdleden met een z.g. Autisme Spectrum Stoornis. Hiervoor worden speciale trainingen georganiseerd.
  • Jurylid: Je doet niet mee aan de trainingen, maar je levert als jury een bijdrage aan wedstrijden die door de vereniging worden georganiseerd.
  • Trainer: Je traint zelf niet mee, maar je geeft training aan één of meer groepen van de vereniging.
 • Atletiekunienummer: Als je al eerder lid geweest bent van Pallas ’67 of van een andere atletiekvereniging, dan kun je hier je Atletiekunienummer invullen.