Lid worden

Lid worden

Als je mee wil gaan doen aan de trainingen van Pallas ’67, dan mag je maximaal 4 keer op proef meetrainen. Vind je het leuk en wil je blijven trainen bij Pallas ’67?  Dan word je lid van AV Pallas ’67. Als je jonger bent dan 16 jaar of je wilt ASS-lid worden, dan kan alleen je vader, moeder of verzorger je opgeven als lid.

Hoe word je lid van AV Pallas ’67? Vul onderstaand formulier in (toelichting staat onder het formulier). Als je klaar bent met invullen, klik dan op ‘Versturen’. Binnen enkele minuten ontvang je dan een mail met daarin de bevestiging van de inschrijving. Deze bevestigingsmail wordt verstuurd door <ledenadministratie@pallas67.nl>. Ontvang je geen bevestigingsmail, ook niet in de spamfolder? Of zijn er problemen bij het invullen van het formulier? Neem dan contact op met de ledenadministratie.

Omdat we momenteel in de overgang zijn naar een nieuw systeem van de ledenadministratie, ontvang je geen uitgebreide informatiemail. Je kunt gelijk na aanmelding meetrainen in alle mogelijke geschikte groepen.

 

Toelichting:

 • Land: Land van woonplaats (zal bijna altijd Nederland zijn).
 • E-mail: Het e-mailadres mag niet in gebruik zijn door een ander lid van de vereniging, omdat het e-mailadres ook wordt gebruikt om op website in te loggen. Voor jonge kinderen kun je bijvoorbeeld gebruik maken van een alias waar feitelijk alleen de ouders over beschikken. Je kunt berichten desgewenst automatisch door laten sturen naar een ander adres.
 • E-mail factuurontvanger: Gebruik dit veld alleen als de contributiefactuur naar een afwijkend e-mailadres verzonden moet worden. Dit mailadres hoeft niet uniek te zijn.
 • Categorie: We kennen de volgende categorieën:
  • Wedstrijdlid: Voor jeugdleden en volwassenen. Dit is de meest gangbare categorie. Je kan dan meedoen aan alle trainingen voor jouw leeftijdscategorie. En krijgt een wedstrijdlicentie, dus je kan meedoen aan alle wedstrijden.
   Jeugdleden zijn altijd Wedstrijdlid, omdat ze deelnemen aan de regionale competities van de Atletiekunie. Uitzondering hierop zijn de ASS-leden. Zie hieronder.
  • Recreant: Alleen voor volwassenen (20 jaar of ouder). Je mag meedoen aan alle trainingen voor volwassenen en je kunt ook deelnemen aan wedstrijden, maar niet aan wedstrijden waarvoor een wedstrijdlicentie verplicht is.
  • Boslid: Alleen voor volwassenen (20 jaar of ouder). Je kunt alleen met de trainingen  in het bos meedoen. Je kan ook deelnemen aan wedstrijden, maar niet aan wedstrijden waarvoor een wedstrijdlicentie verplicht is.
  • ASS-lid: Dit zijn jeugdleden met een z.g. Autisme Spectrum Stoornis. Hiervoor worden speciale trainingen georganiseerd.
  • Jurylid: Je doet niet mee aan de trainingen, maar je levert als jury een bijdrage aan wedstrijden die door de vereniging worden georganiseerd.
  • Trainer: Je traint zelf niet mee, maar je geeft training aan één of meer groepen van de vereniging.
 • Atletiekunienummer: Als je al eerder lid geweest bent van Pallas ’67 of van een andere atletiekvereniging, dan kun je hier je Atletiekunienummer invullen.