Lid worden

Proeflid worden

Wil jij misschien lid worden bij Pallas ’67? Hier lees je alles over onze club. Voor (ouders van) jeugdleden wijzen we ook graag naar de jeugdpagina die meer specifiek op de jeugdtrainingen ingaat.

Als je mee wil gaan doen aan de trainingen van Pallas ’67, dan kun je maximaal 4 keer vrijblijvend op proef meetrainen:

 • Volwassenen: het is goed om een mailtje te sturen voorafgaande aan een nieuwe training, voor het geval er een afwijkende startlocatie is of iets dergelijks. Voor hardlooptraining kan dat via dit adres . Graag aangegeven om welke training het precies gaat, deze mail wordt doorgestuurd. Kijk op het trainingsrooster voor plaats en tijdstip. Je mag proeftrainen bij verschillende groepen. N.B. de duurlooptrainingen in de ochtend zijn minder geschikt voor proeftrainingen. Voor technisch, hiit en bootcamp kan dat via dit adres ;
 • Jeugd: kinderen in pupillenleeftijd (tot oktober van het jaar dat je 11 wordt) moeten verplicht aangemeld worden voorafgaande aan de eerste proeftraining, zodat wij contactgegevens hebben in geval van nood (blessure, etc.). Stuur een mailtje met naam, geboortejaar, (nood)telefoonnummer en wanneer je kind gaat meetrainen. Je ontvangt dan aanvullende informatie, onder meer over de startlocatie van de training op de baan. Ook voor de oudere jeugd kun je hier naar toe mailen, zodat de trainer op de hoogte is en je weet waar je moet zijn.

Lid worden

Vind je het leuk en wil je blijven trainen bij Pallas ’67? Word dan lid van AV Pallas ’67. Ben je jonger dan 16 jaar of wil je Autisme Spectrum Stoornis(ASS)-lid worden, dan moet je vader, moeder of verzorger je opgeven als lid.

Hoe word je lid van AV Pallas ’67?

 • Vul onderstaand formulier in. LET OP: een toelichting staat er onder, bijvoorbeeld voor als je niet weet welke lidmaatschap je moet hebben. Als je klaar bent met invullen, klik dan op ‘Versturen’. Binnen enkele minuten ontvang je dan een mail met daarin de bevestiging van de inschrijving. Deze bevestigingsmail wordt verstuurd door <ledenadministratie(at)pallas67.nl>. Ontvang je geen bevestigingsmail, ook niet in de spamfolder? Of zijn er problemen bij het invullen van het formulier? Neem dan contact op met de <ledenadministratie(at)pallas67.nl>.
 • Je kunt direct na aanmelding meetrainen in alle mogelijke geschikte groepen. Kijk vooral op deze website voor meer informatie over onze activiteiten.
 • Onderstaand formulier dus alleen invullen na je proeftraining(en), als je zeker weet dat je lid wil worden. Behalve bij juryleden en trainers, behoort bij een lidmaatschap namelijk het betalen van contributie.

Toelichting:

 • Land: Land van woonplaats (zal bijna altijd Nederland zijn).
 • E-mail: Het e-mailadres mag niet in gebruik zijn door een ander lid van de vereniging, omdat het e-mailadres ook wordt gebruikt om op website in te loggen. Voor jonge kinderen kun je bijvoorbeeld gebruik maken van een alias waar feitelijk alleen de ouders over beschikken. Je kunt berichten desgewenst automatisch door laten sturen naar een ander adres.
 • E-mail factuurontvanger: Gebruik dit veld alleen als de contributiefactuur naar een afwijkend e-mailadres verzonden moet worden. Dit mailadres hoeft niet uniek te zijn.
 • Categorie: We kennen de volgende categorieën:
  • Wedstrijdlid: Verplicht voor jeugdleden (pupillen en junioren, exclusief de ASS-leden (zie aldaar)) en facultatief voor volwassenen (senioren en masters). Je mag meedoen aan alle trainingen van Pallas ’67 voor jouw leeftijdscategorie. Je beschikt over een wedstrijdlicentie. Daarmee kan je je aanmelden voor wedstrijden van de Atletiek Unie, inclusief baanwedstrijden. Bij sommige “open” wedstrijden is er een apart startvak voor Atletiek Unie wedstrijdleden. De resultaten van wedstijdleden worden door de Atletiek Unie geregistreerd en kunnen indien van toepassing in de lijst van clubrecords van Pallas ’67 opgenomen worden.
  • Recreant: Voor na de juniorenleeftijd (circa 20 jaar). Je mag meedoen aan alle trainingen voor jouw leeftijdscategorie. Je kunt ook deelnemen aan (hardloop)wedstrijden waar geen wedstrijdlicentie voor verplicht is, net als iedereen die niet bij een vereniging is aangesloten. Voor de meeste wedstrijden is een wedstrijdlicentie niet verplicht, maar bijvoorbeeld wel voor baanwedstrijden en kampioenschappen. Zonder wedstrijdlicentie kom je officieel niet in aanmerking voor een podiumplaats.
  • Boslid: Voor na de juniorenleeftijd (circa 20 jaar). Je kunt alleen met de trainingen van de bosgroep (zie rooster) meedoen. Je kunt ook deelnemen aan (hardloop)wedstrijden waar geen wedstrijdlicentie voor verplicht is.
  • ASS-lid: Dit zijn jeugdleden met een z.g. Autisme Spectrum Stoornis. Hiervoor worden speciale trainingen georganiseerd.
  • Jurylid: Je doet niet mee aan de trainingen, maar je levert als jury een bijdrage aan wedstrijden die door de vereniging worden georganiseerd.
  • Trainer: Je traint zelf niet mee, maar je geeft training aan één of meer groepen van de vereniging.
 • Atletiekunienummer: Als je al eerder lid geweest bent van Pallas ’67 of van een andere atletiekvereniging, dan kun je hier je Atletiekunienummer invullen.