Algemeen

Evenementen Pallas ´67

Pallas '67 is een actieve vereniging. We organiseren wedstrijden en sociale evenementen (meer hierover na de sectie 'wedstrijden').

Wedstrijden

Hieronder beschrijven we de wedstrijdevenementen die wijzelf organiseren, soms in samenwerking met naburige atletiekverenigingen.

Wageningen Track Meetings Een serie instuifwedstrijden die wordt georganiseerd op de prachtige blauwe kunststofbaan in Wageningen. Het gaat om drie wedstrijden in voorjaar, zomer, en najaar. De wedstrijden zijn op vrijdagavond. De Wageningen Track Meetings staan open voor deelname in de categorieën junioren U20/U18, senioren en masters. U16 doen mee in de categorie U18. Voor wat de onderdelen betreft ligt het accent steeds iets anders. Meer informatie is te vinden via atletiek.nu. Hier is inschrijven ook mogelijk.

 

BVC-circuit Het BVC-circuit is een competitie die bestaat uit vier wedstrijden die door vijf verenigingen uit de Gelderse Vallei worden georganiseerd. Elk parkoers ligt in een bosrijke heuvelachtige omgeving. Voor de afstanden worden de Atletiekunievoorschriften gevolgd. Het is het leukste circuit van de regio! De BVC van Wageningen vindt plaats op het landgoed ONO, op een zaterdag in december. Meer informatie en inschrijven via de webpagina van het BVC-circuit.

 

Clubdag Vaak in het eerste weekend van oktober organiseren Pallas '67 en  Tartlétos een gezellige dag met sportieve en ludieke prestaties. De clubdag wordt aangekondigd op de website.

 

Jeugdwedstrijden Pallas '67 organiseert over het algemeen jaarlijks enkele competitie- of stedenwedstrijden voor de jeugd. Het chronoloog is te vinden via atletiek.nu. Voor Palleten geldt dat opgeven voor wedstrijden in teamverband verloopt via deze website:

 

 

Indoors in Apeldoorn Enkele leden van Pallas dragen bij aan de organisatie van de indoorkampioenschappen in Omnisport, Apeldoorn. Meer informatie over deze wedstrijden via Atletiek.nu.

Wil je deelnemen aan wedstrijden, volg dan het nieuws van dit Pallasweb, we kondigen hier de wedstrijden aan waar we als club aan meedoen of die ons interessant lijken.

 

 

Sociale evenementen (intern)

  • Nieuwsjaarsborrel De sociale activiteitencommissie organiseert voor alle Palleten een nieuwjaarsborrel rond het einde van de kerstvakantie.
  • Vrijwilligersborrel De sociale activiteitencommissie organiseert een borrel met een activiteit voor alle Palleten die zich vrijwillig inzetten voor Pallas.
  • Pupillendag Ouders en trainers organiseren een Pupillendag. Een dag met speurtochten, spelletjes en spelen en gezellig met elkaar eten. Daar moet je als pupil bij zijn geweest!
  • Juniorenkamp In maart organiseren ouders van junioren een juniorenkamp. Gezellig met leuke activiteiten en trainen.