Wedstrijden

Evenementen Pallas ´67

Wedstrijden

Hieronder beschrijven we de wedstrijdevenementen die wijzelf organiseren, soms in samenwerking met naburige atletiekverenigingen.

Wageningen Track Meetings Een serie instuifwedstrijden die wordt georganiseerd op de prachtige blauwe kunststofbaan in Wageningen. Het gaat om drie wedstrijden in voorjaar, zomer, en najaar. De wedstrijden worden aangevuld met het Tartlétos Loopgala. De wedstrijden zijn op vrijdagavond. De Wageningen Track Meetings staan open voor deelname in de categorieën junioren A en B, senioren en masters. Junioren C doen mee in de categorie junior B. Voor wat de onderdelen betreft ligt het accent steeds iets anders. Meer informatie is te vinden via atletiek.nu. Hier is inschrijven ook mogelijk.

BVC-circuit Het BVC-circuit is een competitie die bestaat uit vier wedstrijden die door vijf verenigingen uit de Gelderse Vallei worden georganiseerd. Elk parkoers ligt in een bosrijke heuvelachtige omgeving. Voor de afstanden worden de Atletiekunievoorschriften gevolgd. Het is het leukste circuit van de regio! De BVC van Wageningen vindt plaats op het landgoed ONO, op een zaterdag in december. Meer informatie en inschrijven via de webpagina van het BVC-circuit.

Scholierenloop Wij organiseren elk jaar de Belmonte Scholierenloop op een zaterdag in maart. Het is spannende hardloopwedstrijd voor basisscholieren uit Wageningen, Rhenen, Renkum en Bennekom, met een individuele loop en een estafette. Het park begint dan net in lentesferen te raken, en toeschouwers hebben optimaal de gelegenheid de lopers aan te moedigen en toe te juichen. De school met de meeste snelle scholieren wint de grote wisselbeker. Deze activiteit organiseren wij voor de kinderen, meedoen is gratis. Meer informatie en inschrijven via de webpagina van de Belmonte Scholierenloop.

Clubkampioenschappen In het najaar organiseren Pallas '67, Tartlétos en Arena samen de clubkampioenschappen. Hieraan kunnen alle Palleten meedoen, ook leden die geen wedstrijdlicentie hebben. Meer informatie is te vinden via atletiek.nu. Hier is inschrijven ook mogelijk.

Jeugdwedstrijden Pallas '67 organiseert jaarlijks enkele competitie- of stedenwedstrijden voor de jeugd. Voor Palleten geldt dat opgeven voor wedstrijden in teamverband verloopt via het besloten gedeelte van de website. Het chronoloog is te vinden via atletiek.nu.

Indoors in Apeldoorn Enkele leden van Pallas dragen bij aan de organisatie van de indoorkampioenschappen in Omnisport, Apeldoorn. Meer informatie over deze wedstrijden via Atletiek.nu.

Sociale evenementen (intern)

Nieuwsjaarsborrel De sociale activiteitencommissie organiseert voor alle Palleten een nieuwjaarsborrel rond het einde van de kerstvakantie.

Vrijwilligersborrel De sociale activiteitencommissie organiseert in het najaar voor alle Palleten die zich vrijwillig inzetten voor Pallas een borrel met activiteit.

Pupillenkamp Trainers van de pupillen organiseren samen met ouders van Arena Atletiek (Rhenen) meestal in het eerste weekend van de herfstvakantie (regio midden) het pupillenkamp voor pupillen van Pallas en Arena. Van vrijdagavond tot ongeveer 14.00 uur zondagmiddag is het een opeenvolging van spelletjes en spelen. Daar moet je als pupil bij zijn geweest!

Juniorenkamp In 2019 organiseren ouders en junioren van Pallas een juniorenkamp. Gezellig met leuke activiteiten en trainen. Hopelijk wordt dit weer een traditie.

Wedstrijdaankondigingen