Pupillenkamp-dag informatie

Pupillendag

Dit jaar houden we weer een Pupillenkamp-dag in plaats van een Pupillenkamp. Vanwege de onduidelijke ontwikkelingen rondom Corona en de regels heeft de club besloten om het kamp nog een jaartje over te slaan. Maar . . . we gaan op zaterdag 16 oktober wel een knallende dag organiseren voor alle Pallaspupillen en die van onze buurvereniging Arena. Daar kan elke pupil, van minipupil tot de A2-pupil, aan mee doen!

Heb je zin om mee te doen?

Geef je dan snel op via de knop 'Inschrijving' hierboven. De inschrijving sluit op 1 oktober. En er kunnen maximaal 60 pupillen meedoen, dus dat betekent: VOL = VOL!

De kosten voor deelname zijn 12,50 euro. Het bedrag wordt na inschrijving automatisch afgeschreven.

Hoe ziet deze dag eruit?

De dag vindt in Wageningen plaats, op en rond de blauwe baan van de Bongerd en ons clubhuis. Hij bevat atletiek, spelletjes, een hindernisbaan, speurtocht en nog veel meer. We beginnen om 10:00 uur en het is rond 21:00 uur afgelopen. De club verzorgt al het eten en drinken (lunch en avondeten) en fruit tussendoor. Alleen als de weervoorspelling heel slecht is, lasten we mogelijk het avondprogramma af. Uiteraard houden we ons aan de dan geldende Coronaregels.

Ongeveer 1 week van te voren ontvang je meer informatie.

Wij hopen op een gezellige en sportieve dag!
Jullie trainers, Mirjam, Marina, en Paulien.