Pupillenkamp Informatie

Pupillenkamp 2020

Van vrijdagavond 16 oktober tot zondagmiddag 18 oktober 2020 vindt weer het jaarlijkse atletiekpupillenkamp plaats! Een weekend vol spannende (nacht)spellen en gezellige activiteiten. Dit jaar nog eens op de oude, vertrouwde locatie in Overasselt (De Betteld was al volgeboekt).

Voor wie

Het kamp is voor pupillen van AV Pallas '67 en Arena Atletiek. Alle pupillen geboren in 2013 of eerder mogen deelnemen aan het kamp. De pupillen die nu A2e-jaars zijn kunnen natuurlijk ook nog mee.

Inschrijven

Heb je alle informatie gelezen en zin om mee te gaan? Geef je dan z.s.m. op via het tabblad inschrijven [de inschrijving wordt na de zomervakantie geopend]. Let op: vol = vol. De uiterste inschrijfdatum is 3 oktober. We gaan er van uit dat als je je opgeeft, je het hele kamp aanwezig bent!

Kosten

De kosten voor het kamp zijn nog niet bekend, deze bedroegen andere jaren rond de 50 euro. Dit bedrag wordt na inschrijving automatisch afgeschreven van je rekeningnummer. Als het bedrag problemen oplevert, kun je contact opnemen met Mirjam Broekmeyer (mirjam.pallas67<at>gmail.com) voor een tegemoetkoming.

Vervoer

Vrijdag 16 oktober verzamelen we om 18.00 uur op de Bongerd. Je hebt thuis al gegeten. Op zondag gaan we na de lunch (ca 14.00 uur) richting Wageningen (De Bongerd). We zoeken ouders die kinderen heen en terug willen rijden.  Dit kun je aangeven bij de inschrijving onder ‘rijden’. We gaan ervan uit dat je, naast je eigen kind, drie andere kinderen met bagage kunt meenemen.

N.B. Om andere welwillende ouders niet voor niets te laten rijden en niemand buiten te sluiten, is het niet toegestaan om kinderen op de bonnefooi op te halen of zelf groepjes te formeren. Via de pupillengroepapps geven we aan hoe laat de kinderen op zondag terug zijn op de Bongerd of ze worden thuisgebracht.

Hulpouders

Verder zoeken we ouders die het hele kamp of een dagdeel willen helpen. Dit kan je ook aangeven bij de inschrijving (het werkt het beste als rijdende ouders ook meehelpen op de vrijdagavond en zondag). We nemen na sluiten inschrijving contact met je op! Ben je goed in het koken voor een grote groep en wil je in de keuken helpen? Mail Mirjam!

 

Organisatie

De organisatie bestaat uit Caroline (trainer junioren Pallas '67), Michiel (ouder Arena Atletiek), Paulien, Welmoed, en Mirjam (pupillentrainers). Wij hopen op een gezellig en sportief pupillenkamp!