Clubkleding

Clubkleding Pallas '67

Bij het deelnemen aan officiële (baan)wedstrijden is het volgens ons huishoudelijk regelement verplicht om gekleed te gaan in de officiële kleding van de club. Dit bestaat uit een zwarte broek en een wit singlet of topje met groene band en Pallaslogo. Maar ook op minder officiële gelegenheden of gewoon tijdens het trainen is het leuk om herkenbaar te zijn als lid van Pallas. Daarom hebben we speciale Pallassportkleding, zowel voor jeugd als voor volwassenen. Alle kleding is beschikbaar bij Runnersworld Ede. 

 

Groene technische shirts Voor kinderen zijn groene technische shirtjes (sportshirtjes) te koop voor €12,99. Ook voor de volwassen zijn er nu weer groene shirtjes. Deze kosten €14,99 en zijn in unisex verkrijgbaar in de maten XS-XL.
Wedstrijdsinglets of -topjes Voor kinderen en volwassenen is het wedstrijdtenue te koop voor 24,95 euro voor de hemdjes en 27,50 voor de topjes.
Softshells Bij Runnersworld Ede zijn nog een paar softshells aanwezig. Bel de winkel welke maten nog aanwezig zijn. De prijs is rond de 50 euro.

Runnersworld Ede

Runnersworld Ede hanteert voor Pallas de volgende korting op schoenen, kleding en overige artikelen (met uitzondering van aanbiedingen en andere kortingsacties):

Trainers & Bestuur 25%
Leden 10% (20% op speciale koopavond*)

*) Runnersworld Ede zal in overleg met Pallas een speciale koopavonden organiseren waarop bovenstaande producten tegen een korting van 20% worden aangeboden voor de leden.