Clubkleding

Clubkleding Pallas '67

Bij het deelnemen aan officiële (baan)wedstrijden is het volgens ons huishoudelijk regelement verplicht om gekleed te gaan in de officiële kleding van de club. Dit bestaat uit een zwarte broek en een wit singlet of topje met groene band en Pallaslogo. Maar ook op minder officiële gelegenheden of gewoon tijdens het trainen is het leuk om herkenbaar te zijn als lid van Pallas. Daarom hebben we speciale Pallassportkleding, zowel voor jeugd als voor volwassenen.

Groene sportshirts

Voor kinderen zijn de groene loopshirtjes beschikbaar bij Runnersworld Ede voor €12,50.

De groene sportshirtjes en een zwarte variant in de grote mannenmaten zijn voor sommige maten nog beschikbaar in het clubhuis (o.a. 40, 44, M, L, XXL). Ze kosten nu met extra korting €7,50. Neem contact op met Welmoed Soepboer (avpallas67 [at] gmail.com) voor een afspraak en vul de machtiging in.

Wedstrijdsinglets of -topjes

Voor kinderen en volwassenen is het nieuwe wedstrijdtenue beschikbaar bij Runnersworld Ede voor 24,95 euro voor de hemdjes en 27,50 voor de topjes.

De wedstrijdkleding met oud ontwerp voor de volwassen (hemdjes en topjes) is aanwezig in het clubhuis. Deze kleding is nu afgeprijst van 30 of 40 euro naar 10 euro. Neem contact op met Welmoed Soepboer (avpallas67 [at] gmail.com) voor een afspraak en vul de machtiging in.

Softshells

Bij Runnersworld Ede zijn nog een paar softshells aanwezig. Bel de winkel welke maten nog aanwezig zijn.

Runnersworld Ede

Runnersworld Ede hanteert voor Pallas de volgende korting op schoenen, kleding en overige artikelen (met uitzondering van aanbiedingen en andere kortingsacties):

Trainers & Bestuur 25%
Leden 10% (20% op speciale koopavond*)

*) Runnersworld Ede zal in overleg met Pallas een speciale koopavonden organiseren waarop bovenstaande producten tegen een korting van 20% worden aangeboden voor de leden.