Clubdag

Clubdag

Normaal gesproken vindt begin oktober een Pallasdag plaats. Een dag waarop alle leden kunnen meedoen, en zelfs ook de ouders! Hoewel begonnen als clubkampioenschap, is het verworden tot een gezellige, sportieve dag met zijn allen. De laatste plannen zijn dat er wel een Athletics Champswedstrijd voor de pupillen is, en dat in de week van 12 oktober er bijzondere activiteiten plaats zullen vinden bij de trainingen.

Pupillen - 4 oktober 2020

De pupillen doorlopen op zondag 4 oktober een Athletics Champswedstrijd. Deze begint om 11 uur met de warming-up. De kinderen moeten uiterlijk 10.45 aanwezig zijn, maar verschillende ouders zullen eerder aanwezig moeten zijn. Het concept is voor de zomervakantie getest bij een onderlinge wedstrijd tijdens de training. Kijk hier wat we hierover schreven bij de stedenwedstrijden. Het is geen enkel probleem voor net nieuwe leden om hier aan mee te doen. Juist een mooie kans om dit uit te proberen.

Het is een iets ingekort programma. De onderdelen zijn pendelestafette (op het veld), vortex, verspringen, sprint,  en meters maken.

Inschrijven

Info op atletiek.nu (chronoloog en teamindeling)

Vanwege de nieuwe maatregelen, zijn alleen ouders bij de baan toegestaan die een taak hebben. We zoeken nog een EHBO'er en verschillende fotografen.