Trainingen rond sinterklaas en kerst

De komende tijd gaan enkele trainingen niet door of is het SC Bongerd dicht. Met 5 december gaan de pupillentrainingen niet door. Woensdag 19 december is er in alle gevallen geen baantraining. De pupillen hebben dan een alternatief jaarafsluitend programma (kom ‘kerst’verlicht) op de Campus.

In de kerstvakantie is er beperkt training, en is er zeker geen training tijdens feestdagen. Pupillen en junioren D hebben geen doordeweekse training. In ieder geval gaan de volgende trainingen door:

– Bostraining volwassen en pupillen/junioren D op zaterdag 22 en 29 december en 5 januari.

– Donderdagtrainingen 27 december en 3 januari voor volwassenen.

Communicatie over het wel of niet doorgaan van de C/B-juniorentrainingen verloopt via de trainers en de app.

In de Pallasagenda (op de startpagina) is aangegeven wanneer de Bongerd gesloten is, of beperkt open. In het laatste geval zijn ze open van 8.30-12.30 uur. Houd daar rekening mee bij eventuele persoonlijke weekendtrainingen op de baan.

Getagd met