Sportadviesuren vanaf september

Ook komend seizoen bestaat voor Palleten weer de mogelijkheid om een gratis advies te krijgen over lichte blessures door een sportfysiotherapeut van M-visio.

Elke derde dinsdag van de maand bestaat tussen 19.00 en 20.30 uur de mogelijkheid een consult aan te vragen. Dit consult zal plaatsvinden in het clubhuis van Pallas bij minimaal 2 inschrijvingen per avond. Als je je wilt inschrijven, klik dan op het item in de agenda op deze website en schrijf je in via de besloten ledenpagina. Het inschrijven is mogelijk tot 2 dagen voor aanvang van het adviesuur. Daarna krijg je bericht van de fysiotherapeut op welke tijd je wordt verwacht. Het adviesuur is mogelijk voor elk Pallas lid, van pupil tot master. Dus twijfel je of je met een pijntje door wilt/kunt lopen, maak dan gebruik van dit gratis adviesuur!