WTM_18_mei

Mooie resultaten voor Pallas op de eerste Wageningen Track Meeting 2018

Wageningen; vrij 18 mei 2018

In totaal waren er 328 deelnemers ingeschreven, het geheel werd door de organisatie soepeltjes en praktisch volgens schema afgewerkt onder de altijd plezante presentatie van Jan Mars. Een frisse bries uit het noorden maakte het

wat pittig voor de explosievere nummers, maar de omstandigheden waren voor de rest prima. Daarnaast kwamen er atleten van heinde en verre om dit spektakel bij te wonen, iets wat de behoefte aan WTM en de populariteit ervan prima weergeeft.

De resultaten waren ook prima. Ad van der Donk prikte met bijna 11 meter een speer-PR op zijn profile. Op de loopnummers legden Jos Stuyt, Jeroen Oudenhoven, Cris Wijnen, Koen Geelen, Diede Wit en Patrick Smit met het behalen van nieuwe PR’s de lat weer een stukje hoger voor zichzelf.

Tycho Schol verschoof zijn aandacht weer naar de 800m na vorig weekend een prima 1500m samen met Dirk Jan Demkes te hebben gelopen. Dirk Jan kwam net niet toe aan zijn mooie tijd in Utrecht, maar hij bemachtigde wel de tweede plek bij de Masters. Tycho, Dirk Jan en Patrick zullen over een paar weken naar het NK-masters te Gouda om de 800m en de 1500m te lopen. De competitie liegt er niet om, maar we hopen natuurlijk op een medailleregen.

Uitslagen: https://www.atletiek.nu/wedstrijd/vereniging/16807/301/