Jury

Word ook jurylid algemeen!

Ben je 16 of ouder dan kun je een officieel jurylid worden bij wedstrijden. Volg deze cursus om dan zelfstandig te mogen werken. Gaat om de woensdagavonden 30/5, 6/6, 13/6 en 20/6 (van 20-22 uur) en zaterdagmiddag 2/6 van 13-17 uur.

Het gaat in totaal om 12 uur cursus. Tijdens de cursus worden wat opdrachten gemaakt via de elektronische leeromgeving en er zal geoefend worden met jureren. Er is geen examen.

Ben je nog geen lid van de Atletiekunie, schrijf je dan in bij Pallas als jurylid (zonder lidmaatschapskosten). Je bent dan namelijk verzekerd. Klik hiervoor het linkje ‘Lid worden’, vul in dat je vrijwilliger wordt en bij bijzonderheden jurycursus. Met je atletiekunielidmaatschapsnummer kun je je inschrijven. Mail eventueel met de ledenadministratie (ledenadministratie @ pallas67.nl) als het nummer uitblijft.

Inschrijven

Brochure met meer informatie