Uitslagen Meerkamp in Best en Track meeting Utrecht

Uitslagen Meerkamp in Best en Track meeting Utrecht

Een hele afvaardiging van Pallas ’67 heeft in het weekend van 5-7 juli een meerkamp gedaan in Best. 4 Masters deden mee met de nationale mastermeerkamp en daarnaast waren er nog 2 junioren voor de Ben Saris meerkampen. Allen hebben de meerkamp kunnen voltooien. Mede omdat weinig Palleten van masterleeftijd het aandurven een meerkamp te doen (!), leidde dit voor alle masters tot een meerkampclubrecord. Maar ook werden er verschillende andere records verbeterd. Ingrid H. claimde bijvoorbeeld ook de 80m horden, 200m, 800m, hoog, kogel en speer (V65). Janine haalde het clubrecord voorde 80 m horden. Paul verkreeg het clubrecord polshoogspringen. Emma-Lotte verbeterde met haar 27,79m het U16-clubrecords van speer!

 

Op vrijdagavond waren er ook 2 Palleten in Utrecht. Daar het in het andere wedstrijdsysteem onmogelijk is om handig uitslagen van Palleten te vinden, hier de uitslag:

  • Detmar, 800m: 2:05,86
  • Peter van V., speer: 34,11