Uitslagen Mastercompetitie 12 mei

Na de eerste competitiedag maakt het vrouwenteam van Pallas grote kans om opnieuw naar de finale van de competitie te gaan. Natuurlijk moet dan ook de tweede dag (9 juni) een goede prestatie geleverd worden. Aan deze dag lag het in ieder geval niet, het pas mooi weer en de prestaties uitstekend. De mannen hadden wat last van blessures en weinig ruimte om dat af te vangen door het team aan te passen. Op individueel niveau mooie prestaties, bijvoorbeeld de 1,30 van Janine (758 punten), de 1,40 van Ilse en de 1,55 van Paul (689 punten). Hanneke was een nieuwe aanwinst op de 1500m, en maakte haar reputatie waar met een mooie 5.39,77 (627 punten). Ingrid H. was jarig en kwam doordoor per direct in een nieuwe categorie waardoor ze met discus een nog mooier puntenaantal binnenhaalde (549 punten).

Uitslagen