Campus Run 9 april

Op 9 april 2024 organiseert WAV Tartlétos de Campus Run in Wageningen. Dit is een hardloopwedstrijd over de campus van de Wageningen Universiteit. Er kan een 2,5 km en 5 km gelopen worden en op de 5 km hebben we ook een teamklassement. Deze wedstrijd is geschikt voor iedereen vanaf 12 jaar, voor alle niveaus en is ook nog in de buurt! Om van deze editie weer een groot succes te maken nodigen we graag zo veel mogelijk mensen uit om mee te komen lopen.

Dit jaar is er ook een teamklassement! Hier kun je samen met je vrienden, loopmaatjes of collega’s proberen de eerste plek in het teamklassement te veroveren. In een team van minimaal 4 en maximaal 6 personen (waarvan minimaal 2 vrouwen) loop je allemaal individueel de 5km. Op basis van de beste 4 tijden (waarvan minimaal 2 vrouwen) wordt de gemiddelde snelheid van het team bepaald. Het team dat het snelst is, wint de eerste prijs!
Als je meedoet aan de teamrace, doe je zowel voor het teamklassement als voor het individuele 5 kilometer-klassement mee voor de prijzen.

Let op: iedereen moet zich apart opgeven bij de voor-inschrijvingen voor de 5 km en 1 teamlid stuurt een mail naar campusrun@tartletos.nl met de teamnaam en teamleden.

Je kunt je van tevoren inschrijven via onderstaande link (€4,-). Daarnaast kun je je ook op de dag zelf nog inschrijven bij de inschrijfbalie (€5,-).

Inschrijven

 

Programma

Het programma van de wedstrijddag is als volgt:

18:00 – Inschrijfbalie geopend (ophalen startnummers & na-inschrijving)

19:00 – Start wedstrijd

19:45 – Prijsuitreiking

 

Route

De route kun je hieronder vinden, dit is een ronde van 2,5 km die 2x zal worden gelopen voor de 5 km.