Clubkleding passen tot en met 4 april!

Het wedstrijdseizoen komt er weer aan. Het bestuur grijpt de aan om onze clubkleding, verkrijgbaar bij Runnersworld Ede, in het zonnetje te zetten. Tot donderdag 4 april is de clubkleding in vrijwel alle maten (jeugd en volwassen) in pas-sets in ons clubhuis beschikbaar. Je kunt de kleding direct bestellen bij Runnersworld via de beschikbare de intekenlijsten. Het blijft natuurlijk ook mogelijk om de clubkleding in de winkel bij Runnersworld in Ede te passen en bestellen.

Nieuw in het assortiment is de hoodie. Het is hetzelfde ‘electric green’ van de lustrumtruien 6 jaar geleden. Het bestuur biedt de hoodie aan alle leden aan met een eenmalige introductiekorting van € 10 per hoodie. De hoodie kost nu € 25. Het is een mannenmodel van maat S-XXL. Voor de jongere jeugd zijn er de maten XS-XL (leeftijd 4/5 tot en met 12/13). In tegenstelling tot eerder bericht: er komt een groot Pallaslogo op de achterkant en een klein logo van Pallas en onze sponsor op de voorkant (vergelijkbaar met softshell of shirt).

Het groene trainingsshirt wordt uiteindelijk vervangen voor een felgroen, dunner hardloopshirt, waarbij je kunt kiezen uit een vrouwen- en mannenmodel (maat XS-XL voor vrouwen, maat XS-XXL voor mannen). Deze is te koop voor € 16,99. Voor de jongere jeugd is deze variant nog niet beschikbaar.

Het groene trainingsshirt is nog in de jeugdmaten M-L te koop voor € 12,99. Voor de volwassenen zijn deze ook nog in alle (mannen)maten aanwezig voor € 14,99.

Het witgroene wedstrijdhemdje kost € 24,99. Voor mannen in de maat S-XXL, vrouwen XS-XL, en jeugd in 128-164. Er is ook een wedstrijdtopje verkrijgbaar voor 27,50.

Tot slot hebben we ook nog de softshell. Verkrijgbaar in mannen (S-XL), vrouwen (XS-L) en (jongere) jeugdmaten (S-L). De softshell kost € 59,99.

 

 

voorbeeld kleuren lustrumtrui en softshell