Extra hardlooptraining op maat

Extra hardlooptraining op maat

Wil jij eens kijken of je je prestaties kunt verbeteren door systematisch te werken aan bepaalde aspecten in je trainingen? Pallas biedt Palleten een individuele begeleiding voor ongeveer 6 maanden aan. Het mooiste is het als deze 6 maanden afgesloten wordt met een wedstrijd of testmoment, waarin een bepaald doel moet worden gehaald. Het aanbod geldt voor iedereen van elk niveau. Voorwaarde is alleen, dat je een half jaar serieus wilt werken aan het ontwikkelde trainingsschema gericht op een omschreven doel.

Activiteiten kunnen zijn:
+ evenwichtige opbouw van lichaamssterkte door gerichte krachttraining
+ ondersteunen en ontwikkelen van de eigen loophouding door het uitvoeren van specifieke, op het individu gerichte loopscholingsoefeningen
+ ontwikkelen van wedstrijdinzicht
+ leren werken met een trainingsschema naar een nauw omschreven doel

Meer info hier.