Helpen of meedoen met atletiek in Omnisport

Helpen of meedoen met atletiek in Omnisport

De redactie kreeg de vrijwilligersmail van de indoor Apeldoorn binnen. Op 17 december 2023 opent officieel het indoorseizoen in Omnisport (Apeldoorn) met de Try out Games. Anders dan voorgaande jaren is op 24 en 25 februari 2024 de Nationale U16 & U14 (CD) indoor ipv in januari. Tot slot is op 3 maart 2024 de Nationale Pupillen indoor.

De organisatie verwacht ook dit jaar weer enorm veel atleten blij te kunnen maken met prachtige wedstrijden, voor elke leeftijdscategorie.

 

NB1, als de inschrijving is geopend, dan is het, zeker bij de try-out games, binnen een paar uur vol.

NB2: PEC Zwolle organiseert voor U18 en ouder ook een indoor in Omnisport op 27 januari.

NB3: De NK’s kun je hier vinden.

 

Meld je aan als vrijwilliger!

De functies die je kunt vervullen zijn erg verschillend. Het varieert van jurylid tot medewerker kassa/toegang, van pupillenbegeleider tot medewerker callroom en van medewerker catering tot medewerker materiaalploeg. Kortom: voor iedereen is er een passende rol om deze wedstrijden gezamenlijk tot een groot succes te maken. Kennis van de atletiek is niet persé vereist.

Het zijn erg gezellige dagen met alle vrijwilligers en atleten in het Omnisport. Voor eten en drinken wordt natuurlijk gezorgd. Verder krijg je uitgebreide informatie over de taken die bij jouw functie horen, zodat je goed voorbereid aan de wedstrijd kunt beginnen.

Opgeven als vrijwilliger? Ga naar: https://forms.gle/SpVt8Khcea4QyByCA. Wil je bij de aanmelding duidelijk aangeven voor welke dag(delen) je je aanmeldt en of je een voorkeur hebt voor een functie?

Heb je nog vragen? Mail dan naar: info@indoorapeldoorn.nl .