Loopjes in de buurt

Loopjes in de buurt

Neem ook deel aan het weg- en crossseizoen met een loopje in de buurt en bekijk hier de uitslagen:

  • Elke zaterdag is er een 5km-loop in het Sonsbeekpark in Arnhem. Gratis, leuk en vriendelijk. Een wekelijks evenement, georganiseerd voor en door de lokale gemeenschap. Iedereen is welkom om mee te doen, of je nu loopt, jogt, rent, meehelpt als vrijwilliger of gewoon langs de kant de lopers aanmoedigt.

Ga je ook meedoen aan een ander loopje in de buurt, geef het door aan de webredactie.

Uitslagen loopjes-in-de-buurt:

  • De BVC van 28 oktober in Kwintelooijen was modderig en glad, en mensen met trailschoenen en spikes waren wel gelukkig met hun schoenkeuze.
  • Stan en Mark Bouwens  (10 km, in 1:02:16) en Andries de Waard (5 km in 28:57) liepen Molenhoeks Makkie, die stond niet op het lijstje, maar werd eerder ook vooral door een van de trainers met atletiekfamilie bezocht. De Bennekomse tak was er dit keer niet.
  • Gerwin en Detmar Immerzeel liepen op vrijdagavond 13 oktober de Veenendaal City Run in de stromende regen (2,5 km in respectievelijk 14:55 en 8:37). Er liep zelfs nog een andere Detmar mee.
  • Tartlétos organiseerde 4 november de Life Science Run. Het is uit de uitslag niet op te maken wie er Palleet is, maar die waren er vast.
  • Op 25 november was er de Horaloop waar altijd veel Palleten aan meedoen en ook dit keer veel goede resultaten waren. Zie het verslagje. Veel pupillen waren op Pallaskamp, waardoor de deelname in die categorie wat tegenviel.