Uitslagen C-spelen

Uitslagen C-spelen

Zaterdag 2 en zondag 3 september waren twee junioren van Pallas bij de C-spelen in Amsterdam, het onofficiële NK van de U16. Beide Palleten konden met een beetje geluk in een finale terecht komen.

Helaas was het op zaterdag geen PR-weer. Elise was op deze dag druk met ver, hoog en 300mHrd. Bij ver sprong ze in de laatste sprong toch richting haar PR van 4,95m, maar het bleek helaas niet genoeg. Met 4,70m werd ze 19e. Net 15 cm te weinig voor een finaleplaats. Bij hoog sprong ze gelukkig niet de akelige 1,45m, maar 1 cm hoger. Hiermee werd ze 20ste. Op de horden liep ze 51,23 en werd ze 26ste. Detmar had ook net niet helemaal zijn dag, en haalde met speer ook geen nieuw PR dat er op zich wel inzit als de techniek een beetje meewerkt. Hij werd met 34,73m 20ste.

Op zondagmiddag ging Detmar speciaal weer naar Amsterdam voor 2 minuten en een beetje doorrammen. Geen kans op een finale, want de snelste serie was in principe de finale. Detmar zat in de een-na-snelste serie. Gelukkig haalde Detmar nu wel een nieuw PR met 2:08,10. Hiermee werd hij 15e.

Beide atleten waren dus zeker geschikt NK-materiaal, maar helaas zat er dit jaar niet meer in!

Uitslagen