Kom je helpen bij onze baanwedstrijden?

Kom je helpen bij onze baanwedstrijden?

Het nieuwe baanseizoen begint in Wageningen op 2 april met de onderlinge trainingspakkenwedstrijd. Maar de WOC organiseert (samen met Tartlétos) nog meer baanwedstrijden dit jaar. Je kunt je alvast aanmelden voor begeleiding van de pupillen, het jureren, de materialenploeg of ander vrijwilligerswerk bij een of meerdere van deze evenementen. Dit kan via deze googleforms. Als je het nog niet zeker weet: vul dan misschien in en de WOC benadert je 2-3 weken voor de wedstrijd.

Graag vragen we je speciale aandacht voor de EHBO-ers die verplicht op elke wedstrijd aanwezig moet zijn. De vereniging die dit jarenlang voor ons heeft gedaan, heeft aangegeven die niet meer te doen. Daarom moeten we hard op zoek naar andere mogelijkheden. Kun jij hier aan bijdragen? Geef je dan ook op via deze googleforms.