Tweedehandskledingmarkt

Tweedehandskledingmarkt

Om verspilling te voorkomen en omdat het leuk is, organiseren we een tweedehandskledingmarkt van atletiekkleding. Gericht op de pupillen en junioren van Pallas!

De markt is op 22 maart van 15.45 tot 18 uur in het Pallas Plaza. Ouders kunnen tijdens het trainen van de kinderen kijken, of voorafgaande aan de training met kind. Of junioren kunnen hun eigen ding doen natuurlijk.

Maar voor dit alles hebben we ook verkopers nodig. Ik heb alvast de aflegstapel van afgelopen jaar doorgenomen en er is ook van oud-leden het een en ander binnen (o.a. softshells). Dus lente in de bol en opruimen aub!

Wat kun je verkopen? Alle soorten atletiekkleding en spikes die nog in goede conditie zijn en nog wel een kind meekunnen! Vanaf dit jaar nemen we van de Pallaskleding alleen nog maar de laatste kledinglijn in.  Dit is het wedstrijdshirt met een groene ‘buik’ en geen logo van een sponsor. En ook de groene shirts of softshells met het logo van Runnersworld.

Oudere kledinglijnstukken kun je natuurlijk gewoon nog ruilen buiten de markt om.

Het is dit jaar wel iets meer werk voor de verkopers om alles te sorteren, omdat we iets meer spullen verwachten en wel graag alles op orde hebben om uit te kunnen betalen enzo. Wil je dus verkopen, lees dan verder, geef niet op en denk aan die lege kasten! Die je dan op 22 maart weer mooi kunt vullen :).

We hopen iedereen 22 maart te zien!

De Pallastweedehandsatletiekkledingmarktcommissie,

Tess, Joyce, Jocelyn, Henny en Welmoed.

 

Aanmelden als verkoper en verkrijgen verkoopnummer

 • Je geeft je eerst op via een google forms en krijgen dan van ons een verkopersnummer. Doe dit uiterlijk 1 dag voordat je de kleding komt brengen (1 dag voor 13 of 15 maart).
 • Je sorteert de kleding en/of spikes en maakt een kledinglijst met je verkopersnummer erop en waar elk artikel met nummer en korte beschrijving op staat, inclusief de vraagprijs.
 • Je plakt op elk kledingstuk een stuk schilderstape met de benodigde informatie. Dit is hieronder uitgeschreven.
  • Op alle kledingstukken zit een makkelijk te verwijderen schilderstape met 5 regels beschreven (let op doordrukken inkt):
    1. Verkopersnummer (ontvang je bij aanmelding), nummer kledingstuk op jouw lijst
    2. Maat/leeftijd: Graag kledingmaat als 140/152 etc, of leeftijd, in geval van spikes: schoenmaat
    3. Geslacht: Man/Vrouw/Uni (oa. belangrijk bij wedstrijdshirtjes in volwassenmaten)
    4. Prijs:
    5. Wat te doen als niet verkocht:
     1. Ophalen -> schrijf A
     2. Tweedehandskledingzak/Pallas -> schrijf B

NB, spikes graag aan elkaar en eventuele tasje knopen, spikesleutel ook graag meeleveren en vastknopen

 • Je print indien mogelijk een QR-code van een betaalverzoek uit. Voor ons is het namelijk erg makkelijk als we een betaalverzoek krijgen (met bedrag zelf in te vullen) van de verkopers. Dat kan onder andere via onderstaande manier van Tikkie, maar ook via de bank kan dat soms.
  • Print QR-code
   • Open de Tikkie app en vink de ‘Laat je vrienden het bedrag bepalen’-optie aan. Deel via het QR-code icoontje.
   • Tik op ‘QR-code printen’ en mail de QR-code naar jezelf. Of maak een screenshot en plak deze in een worddocument.
   • Print de QR-code en lever deze bij de kleding in.

 

Inleveren kleding

Je kunt op maandag 13 of woensdag 15 maart je kleding inleveren van 16.45 tot 18.00 in Pallas Plaza. Indien nodig kan dit ook nog 20 maart (maar meld je dan aub wel op tijd aan).