Uitslagen nationale CD-indoor in Apeldoorn

Uitslagen nationale CD-indoor in Apeldoorn

9 junioren van Pallas en 1 Arenaut/Palleet deden afgelopen weekend mee aan de nationale CD-indoor in het mooie Omnisport in Apeldoorn. Het is toch altijd een belevenis om hier een wedstrijd te doen. Voor de 3 D1-junioren (Ruby, Tess en Gerwin) was het de eerste juniorenwedstrijd ooit, en zij hadden dus gelijk een mooie ervaring en een mooi basisPR te pakken op hun onderdelen.

Bij de D2 was al meer ervaring aanwezig. Stella liep verschillende PR en haalde samen met Eryn de halve finale op de 60m. Eryn mocht nog een stapje verder en werd uiteindelijk zeer goed 6e. Bij horden haalde Eryn de halve finale en bij ver ook weer de finale (9e). Lars behaalde een nieuw PR op de 60m.

De aanwezige meisjes D deden met z’n 4en mee aan de 4x50m estafette, dat team werd 4e in de serie en was dus erg teleurgesteld. Maar het bleek een hele snelle serie te zijn, ze werden uiteindelijk 6e!

De tweede dag bij de C-junioren waren Indy, Elise en Loek aanwezig. Met zoveel wedstrijdervaring is het soms moeilijk een nieuw PR te halen, zeker als je niet indoor kunt trainen. Indy lukte het wel op de 60m. Loek behaalde ook nog de halve finale op de 60m en liep op de 60m en de 300m een PR.

 

Uitslagen Pallas

Uitslagen Loek