Uitslag BVC Veenendaal

Uitslag BVC Veenendaal

Met prachtig weer, een gemiddelde temperatuur van zo’n 15 graden, liepen 24 pupillen van Pallas ’67 zich naar een uitslag van de eerste BVC. En ook 16 junioren en nog 26 volwassenen. Het gaat natuurlijk om het ‘jezelf lekker kunnen geven’ voor een goede prestatie. Dat werd uitmuntend gedaan. Per slot van rekening kan niet iedereen winnen, maar je kunt jezelf wel verbeteren.

Bij sommige mensen is het dan zo dat ze ook vooraan lopen. Omdat we dan bij de laatste BVC mogelijk wat bekers naar Wageningen en omstreken kunnen verschepen, noemen we die toch even op. Delano Jay Rudge werd 2e bij de jongens pup B. Celine en Emile Struijvé komen voor Pallas ’67 uit en werden eerste in hun categorie (meisjes pup A2 en jongens jun D1). Bij de meisjes pupillen D1 werd Maria 3e, met dezelfde tijd als nummer 2. Raisa van Eupen werd 3e bij de meisjes D2 en Tys Gilessen 1e bij de jongens D2. Samuel Kruit en Detmar Immerzeel finishten mooi als 1e en 2e op de 3 km bij de jongens junioren C. Tot slot won Koen Geelen nog bij de jongens junioren A.

Ook bij de masters (35+) waren er verschillende winnaars, zoals Joep van Zanten (1) en Patrick Smit (2) op de korte cross masters. Hanneke Schipper werd derde bij de vrouwen masters op de lange cross. Michiel Kallenberg werd 2e op de lange cross bij de jongste mannen masters.

Uitslag