Uitslagen Finale Stedenwedstrijd Pupillen

Uitslagen Finale Stedenwedstrijd Pupillen

Zaterdag 17 september was voorspeld als een natte dag, en dat werd het uiteindelijk ook. Bij het tweede onderdeel was een sprintje naar het droge clubhuis nodig, of de Pallas’shelter’.

Het team met de A-pupillen werd 4e van de 7 A-pupillenteams, en 2e in de poule. Het BC-team werd eerste in de poule, de einduitslag van het andere team en het eindklassement, daar is wat onduidelijk nog.

De dag begint altijd met een teamestafette waar iedereen zijn beste beentje voorzet. Ruby had daarna een goede bijdrage aan het A-team. Met vortex gooide ze  met 19,50 m een nieuw PR. Net zoals met ver (3,15 m). Berit droeg de meeste punten bij, onder andere met een snelle 60m en 60m H (resp 10, 1 en 11,6). Gerwin en Lute konden met het slingeren en vortexwerpen een goede bijdrage doen. Ook Minne haalde punten met horden.

In het BCteam droeg Vera (B) al haar punten bij aan de teamuitslag. Ze haalde het clubrecord met medicinbalstoten, met 6,90 m! Zij evenaarde het clubrecord 1,05 m op hoog. Zij wiep ook een mooie 19,5 m op vortex, en sprong 3,15 ver. Siem en Feline waren de andere grootverdieners. Feline (C) sprong 95 cm hoog. Siem (C) sprong onder andere 90 cm hoog en wierp 17 m met de vortex.

In de Cminiteam waren Elias, Delano en Sem diegenen die de punten binnenhaalden. Sem (mini) wierp een respectabele 5,60 met de medicinbal. Daarmee haalde hij wel 95 punten, dat is echt heel veel. En dus ook een clubrecord! Ook met de 16 m vortex kwam hij erg ver. Elias (mini) haalde met 85 cm hoog een evenaring van het clubrecord. Delano (C) sprong 90 cm hoog en gooide ook de vortex wel 20 m.

Als laatste onderdeel was er een stadioncross. De organisatie zet dan een parcours uit dwars over de atletiekbaan, plaatst hindernissen en zoekt de tribune op. Best zwaar, maar een lekker einde van de stedenwedstrijden van dit jaar.

Uiteindelijk had de organisatie ervoor gekozen om geen teamuitslag uit te rekenen en ook geen prijsuitreiking te doen. Dit omdat we dit jaar maar 3 wedstrijden hadden en ze eigenlijk vonden dat iedereen een beker verdiende. Pallas heeft dus een mooie teambeker gekregen, die binnenkort in het clubhuis te bewonderen is. Verder kregen alle deelnemers nog een kadootje, namelijk een stressballetje met de tekst van de stedenwedstrijd erop.

Geef je snel op voor de Clubdag voor de laatste baanwedstrijd van dit jaar!

Uitslagen

Fotoalbum (na inloggen)