Uitslagen finale stedenwedstrijden junioren CD

Uitslagen finale stedenwedstrijden junioren CD
Meisjes D1 3e

Zaterdag 10 september haalden de junioren CD van Pallas mooie teamresultaten in Ede. De teams van de meisjes D1 en de jongens C1 werden beide 3e. Gefeliciteerd met de mooie beker.

Er waren ook mooie individuele prestaties. Elise werd 1e op de meerkamp bij de meisjes C1, zij had de snelste tijd op de 80m (11,39) en sprong ook de hoogste hoogte (1,45). Tys (D1) werd derde, maar haalde echt de meeste punten van alle Palleten. Hij liep ook de snelste tijd op de 600m, namelijk 1:50,36. Het was mooi om te zien hoe hij met een rappe eindsprint de voorste lopers inhaalde. Stella bij de meisjes D1 werd ook 3e, zij liep onder andere de 2e tijd op de 60m sprint (9,24). Het estafetteteam van de meisjes D1 werd na een spannende strijd 2e op de 4×60 (37,47). Iedereen heeft erg zijn best gedaan. Er werden ook veel PR’s gehaald en daar gaat het natuurlijk ook om.

Uitslagen teams

Uitslagen individueel