Uitslagen Stedenwedstrijd Apeldoorn

Zaterdag 28 mei, midden in het lange weekend van de Hemelvaart, had het de wedstrijdsecretarissen van onze regio behaagd om een stedenwedstrijd te plannen. Deze datum leidde er onder andere toe dat er te weinig wedstrijdlocaties waren, dus dat deze allemaal in Apeldoorn werden samengevoegd en het programma heel lang was. En bij ons dat er weinig deelnemers waren. Toch stonden daar 14 stoere Palleten. Van deze groep bestond overigens de helft uit meisjes D, dus zij hadden wel een compleet team en de mogelijkheid om aan de estafette mee te doen. Dit team werd ook uitstekend 2e in het teamklassement. De jongens C1 waren met z’n 3en en konden daarmee ook nog 3e worden.  Tys bezet in het individuele eindklassement bij de jongens D2 de 3e plaats op de meerkamp, een mooie prestatie.

Uitslagen