Stedenwedstrijd pupillen in Arnhem

Op zaterdag 14 mei konden de pupillen voor het eerst dit jaar deelnemen aan een stedenwedstrijd. Met heerlijk zonnig weer werden diverse onderdelen van de Athletics Champs uitgevoerd op de atletiekaccommodatie van Ciko ‘66. Voor veel (jonge) pupillen en hun ouders was dit de eerste wedstrijd buiten onze eigen baan. Toch durfden veel ouders het aan om te helpen, heel fijn! Ook waren er heel veel persoonlijke records.

Na afloop was er een prijsuitreiking, maar dat was pas bekend toen velen al naar huis waren. De uitslag is ook nog niet helemaal duidelijk, bij de prijsuitreiking leek er soms een andere uitslag te zijn dan op atletiek.nu. In elk geval is er prima gepresteerd. Groep 1 (A1-pupillen combi-team met Pallas, Arena en VAV atleten) werd eerste in hun categorie en groep 13 (B- en C-pupillen) ook. Groep 18 (C- en mini-pupillen) werd tweede (maar bij de prijsuitreiking derde….) en groep 9 (A2 pupillen) vierde.

Op 18 juni is de volgende wedstrijd, in Wijchen. Hopelijk komen er dan nog meer pupillen van Pallas meedoen! Geef je nog snel op.