Werkzaamheden Bongerd

Vanaf 1 april worden er op de Bongerd aanpassingen uitgevoerd. Door de werkzaamheden zal er overlast zijn voor het verkeer en om de veiligheid tijdens de werkzaamheden te garanderen worden er door de aannemer tijdelijke wegafzettingen geplaatst. De werkzaamheden zullen 3 weken in beslag nemen. Het gaat om de volgende aanpassingen:

 
  1. Twee eenzijdige wegversmallingen ter hoogte van de (2) verkeersdrempels aan de zuidzijde van de oprijlaan. Doel om het verkeer dat het sportpark oprijdt niet op het fietspad te laten rijden en in de tweede plaats de snelheid bij P2 naar beneden te brengen.
  2. Kanalisatiestrepen in het wegdek bij B-veld en SCB-tennisbanen.
  3. De eerste aansluiting P3 semipermanent afsluiten met drie uitneembare palen en met een bord aangeven voor de afslag dat de verkeersituatie is gewijzigd