Frederike Sieders benoemd tot Erelid

Het bestuur heeft Frederike Sieders op 14 november 2021 benoemd tot Erelid van Pallas ’67 en haar het bijbehorende certificaat aangeboden.

Frederike heeft zich vanaf begin deze eeuw, toen zij lid werd, tot nu enorm veel gedaan voor Pallas. Activiteiten die niet direct opvallen, maar toch zo belangrijk zijn geweest voor de club. Verbindend, coöperatief, en zorgzaam.

Zo was zij onder meer ruim vijftien jaar coördinator zondagochtendduurloop voor de langeafstandsgroep, was ze coördinator verdeling WAK over bezorggroepen en bezorger WAK, was zij invaltrainer bij de langeafstands- en de bosgroep, was zij jurylid bij trackmeetings, deed zij de sponsorcommissie en was zij teamleider van een Pallasteam bij diverse Veluwelopen.

Het belangrijkste was misschien wel dat zij er bij elke training, vier maal per week, was en een enorm verbindende factor voor de groep was. Zij hield het wel en wee van de groep in de gaten en zorgde geregeld voor de koffie na afloop van de training. Tot slot heeft zij een zeer belangrijke rol gehad bij de realisatie van ons clubhuis, waarvoor de vereniging haar erg dankbaar is.