Mireille Baart wint Berenloop Terschelling

Mireille Baart heeft 7 november 2021 op de Berenloop op Terschelling de marathon gewonnen. Mireille zei hierover in de Stad Wageningen dat het een zware editie was. ‘Er stond een stormachtige wind met windkracht zes, en er vielen ook nog eens fikse regenbuien. Door de harde wind was de waterstand erg hoog en kon er niet over het strand worden gelopen. Maar dat maakte het niet minder zwaar, want de route werd verlegd naar de duinen. Daar werd het een flink ‘op- en af parcours’, dat daardoor ook nog eens een paar honderd meter langer werd.’ Mireille finishte in 2:56:41.

Op zaterdag en zondag deden ook verschillende andere Palleten mee, zie hiervoor de uitslagen.

Meer in Stad Wageningen

Uitslagen alle Palleten 8 november
Uitslagen alle Palleten 7 november