BVC Veenendaal – echt cross weer

In (af en toe) regen en veel modder werd de eerste BVC sinds begin 2020 weer gelopen. Iedereen was blij dat het weer kon. Elias Kuzniar zelfs zo blij dat hij als eerste van de mini’s binnen kwam en ook maar 2 C-pupillen voor liet gaan. Ook de andere Palleten waren enthousiast aan het rennen en glibberen. Er kwamen er heel wat bemodderd binnen na een valpartij, maar dat mocht de pret niet drukken.

Als er een podium zou zijn geweest na één wedstrijd zou ook Elke Minderhoud daar op hebben gestaan (3de bij de C-pupillen meisjes), net als Vera van Zanten (3de bij de B-pupillen meisjes), Phoebe Langlands (2de bij de D1-junioren meisjes), Quinten Hofstad (1ste bij de A-junioren jongens), Ingrid Haas (3de bij korte cross vrouwen masters, kennelijk al weer hersteld van haar hele triatlon), Tia Roordink (1ste bij de lange cross vrouwen masters) en Danny Schoch en Ivo Lustenhouwer (resp. 2de en 3de bij de lange cross mannen masters 35-49).

We kijken uit naar de wedstrijd in Wageningen op 11 december!

Uitslagen