Clubrecord-regen bij de pupillen!

Met prachtig weer hebben 25 pupillen van Pallas op 18 september 2021 een wedstrijd gedaan in Deventer. Naast gezelligheid, waren er zeer mooie resultaten, veel PR’s en ook veel clubrecords.

Onze nieuwe Britse aanwinst Phoebe (meisje pupil A) liep in Deventer een nieuw clubrecord op het meters maken. Ze liep in  6 minuten 1625 m. De vorige 6 (!) houdsters van het clubrecord liepen 1475 m, dus dat record is verpulverd. Blijkbaar was Phoebe een beetje moe, dus dit belooft nog wat zometeen bij de junioren.

Ook andere Palleten haalden uitzonderlijke resultaten voor Pallas. Vera (meisje pupil C)  haalde bij de BCmini de meeste punten (400) en daarmee had ze het meeste punten van iedereen in die leeftijdsklassen! Vera behaalde ook een evenaring van een clubrecord op ver, ze sprong 2,80 m. En ze verbeterde het clubrecord bij medicinbalgooien met 10 cm naar 5,70 cm.

Eryn (meisje pupil A) sprong een clubrecord met verspringen. Zij passeerde de magische grens van 4 meter en haalde zelfs nog 10 cm daarbij. Daarbij bleef ze net Lars en Tys (jongens pupil A) voor die evenaring van het clubrecord van de jongens sprongen: 4 meter. Eryn was ook op weg naar een zeer goed puntenaantal van boven de 400 punten. Helaas zwikte ze haar enkel bij de 60 m sprint en kon ze geen meters meer maken.

Tys (jongens pupil A) was, naast de evenaring van het clubrecord, ook verder lekker op dreef en haalde de meeste punten binnen van alle Palleten (433 punten). Daarmee was hij de op een na beste meerkamper van de wedstrijd bij de A’s. Zijn meters maken ging iets minder goed, waarschijnlijk was de sprint vlak voor het meters maken niet zo’n goede combi voor de maag.

Bij de meisjes minipupillen evenaarden Lowies en Sophie het clubrecord voor hoog met hun sprongen van 0,75 cm.

Binnenkort de link naar de foto’s.

Uitslagen