Verbreding Nijenoord Allee

De Nijenoord Allee zal worden verbreed, en omdat aan de zuidkant woonhuizen staan, zal dit hoogstwaarschijnlijk ten koste gaan van het terrein waarop ons clubhuis staat. Dit is door de Stichting Pallas Clubhuis Wageningen in erfpacht en wordt verhuurd aan onder meer Pallas ’67. Als voorzitters van Pallas ’67 en de Stichting PCW hebben Anne en Paulien een eerste overleg met de provincie gehad en uitleg gegeven over onze situatie, zorgen en belangen. Want we willen natuurlijk zo weinig mogelijk hinder hebben van de weguitbreiding en zo nodig een goede compensatie afspreken. Over een aantal weken wordt in een grotere groep van gebruikers het overleg vervolgd. De provinciale informatie is te vinden op Beter Bereikbaar Wageningen (abrinbeeld.nl).
 
We hebben een verzoek: we zouden graag advies willen van leden die op de hoogte zijn van de bijvoorbeeld de procesmatige en juridische kanten van dit soort trajecten. Dat zou ons erg helpen. Alvast dank.