3e onderlinge pupillenwedstrijd

Zaterdag 3 juli hebben we met prachtig weer de 3e onderlinge pupillenwedstrijd afgerond. Op 3 oktober doen we de laatste van deze serie van dit jaar. Er waren mooie resultaten, veel PR’s en iedereen heeft zich vermaakt. Het ijsje na afloop was erg verdiend.

Voor wat betreft de teamuitslag was het bij de BCmini’s wel bijzonder dat een van de miniteams het c-team heeft verslagen. Goed bezig!

Dan waren er nog uitzonderlijke individuele prestaties. Tys heeft het clubrecord op meters maken (6 minuten) met 15 m verbeterd  naar 1640 m. Op kogel verbeterde hij met zijn 8 m het langstaande clubrecord uit 2016. Faye gooide de vortex bij de meisjes pupillen B naar een nieuw clubrecord van 21 m. Vera haalde zelfs 3 clubrecords bij de meisjes pupillen C, op 40m horden (7,7s), 40 m (7,1s, evenaring) en hurkhoog (90 cm).

 

Uitslagen

Foto’s