Communicatiecommissie

De nieuwe communicatiecommissie van Pallas is op zoek naar uitbreiding. Momenteel bestaat de commissie uit vier personen. De commissie zal binnenkort een communicatiestrategie ontwikkelen en uitvoeren. Daarom is zij op korte termijn zoek naar aanvullende WAK-redacteuren, webmasters en/of mensen met interesse voor digitale media. Het bestuur zoekt op termijn iemand die vanuit het bestuur een directe link vormt met de commissie.

Voor de WAK wordt gebruik gemaakt van het onlineredactieprogramma Editoo. Hier in worden artikelen gekopieerd en opgemaakt. Minimaal een van de nieuwe redacteurs draagt bij aan dit proces. De hoofdredacteur doet de eindredactie. Dit gebeurt ook in Editoo.

De website wordt gemaakt met WordPress en extra codering. De technische webmasters houden zich bezig met de werking van de website, de overige leden van de communicatiecommissie plaatsen artikelen en vullen de informatie op de website aan. Momenteel zijn er twee technische webmasters. Voor de werking van de website zijn we op zoek naar aanvullende webmasters met technische kennis.  Graag onderzoeken wij ook de mogelijkheden voor nieuwsbrieven met een mooie uitstraling en individuele aanhef, direct vanuit de centraal opgeslagen ledenlijst op de website.

De communicatiestrategie gaat er onder andere over dat informatie vanuit alle groepen van Pallas een weg vindt naar de communicatiecommissie. Wil je voor ons uit zo’n groep twitteren, facebook- of instagramberichten plaatsen of bijdragen aan het plaatsen van de artikelen op de website en in de WAK, dan ben je ook van harte welkom. Nu houdt één persoon uit de commissie zich hiermee bezig, maar die kan natuurlijk niet alle activiteiten overzien.

De communicatiecommissie staat nadrukkelijk open voor (ouders van) leden en input uit alle leeftijdsgroepen binnen Pallas.

Bij interesse (of vragen) neem contact op met de vrijwilligerscoördinator (vrijwilligerscoordinator@pallas67.nl) of het bestuur.