2e Wagenings Onderonsje

Zondag 27 juni was het 2e Wageningse Onderonsje, dit keer met de volwassenen ouder dan 27 erbij. Die maakten dan ook gretig gebruik van deze mogelijkheid. Bij de masters waren er zeer goede prestaties van het niveau clubrecord. Omdat niet iedereen wedstrijdlid is, is volgens de reglementen dit niet altijd daadwerkelijk een clubrecord. Mooie prestaties in ieder geval van het nieuwe lid Paul v. G. die het clubrecord in de cat 45+ haalde met zijn 1,60m op hoog. Janine wierp een nieuw clubrecord 50+ bij speer (31,80m) en bij kogel (10,97m).

Bij de junioren en senioren was het animo vanwege toetsweken, examenreisjes en veldwerk mogelijk wat minder. Maar ook daar was sprake van persoonlijke records.

In elk geval was het so wie so een leuke dag vanwege het mooie weer en de gezelligheid. Dankjewel weer voor de wedstrijdorganisatie.

De uitslagen staan hier.

Foto’s (binnenkort) hier.