Onderlinge baanwedstrijden 27 juni en 3 juli

Sinds kort mogen ook de volwassenen een onderlinge wedstrijd doen. Dat doen wij dan ook op 27 juni. Voor de opvulling mogen ook de junioren meedoen. Het programma is bijzonder gevuld, dus er is altijd wat voor je te vinden. Van sprint, horden, middellang, 5km, werpen en springen. We kunnen ook altijd hulp gebruiken in de kantine, bij de opbouw en bij de wedstrijd zelf.

Datum en tijd: zondag 27 juni, van 11 tot ongeveer 15.30 uur

Locatie: de blauwe baan

Opgeven: hier, uiterlijk 24 juni

Meer info: Arjen Schots (WOC)

Kosten: gratis

Helpen: hier

 

3 juli 3e onderlinge Athletics Champswedstrijd

Alweer de 3e onderlinge baanwedstrijd voor de pupillen. Het programma is gelijk aan de eerste wedstrijd. We eindigen deze bijzondere serie onderlinge wedstrijden met een clubdag waar we het 2e programma nog een keer herhalen. Wie minimaal twee keer heeft meegedaan, ontvangt een medaille. We bekijken nog of het mogelijk is om, afhankelijk van hoeveel limieten je hebt gehaald, een kleur aan de medaille te geven, of hier iets voor te verzinnen. De limieten en de uitleg staan hier. Het loont dus om alle wedstrijden mee te doen!

Datum en tijd: zaterdag 3 juli, van 11 tot ongeveer 14 uur

Locatie: de blauwe baan

Opgeven: hier, uiterlijk 26 juni

Meer info: Welmoed Soepboer (wedstrijd-uit pupillen)

Kosten: gratis

Helpen: hier (1x opgeven is voldoende)