2e onderlinge pupillenwedstrijd

Zaterdag 5 juni vond de 2e onderlinge pupillenwedstrijd plaats. Het was weer een officiële AC-wedstrijd, met 7 onderdelen in totaal. Het bleef uiteindelijk droog en het was dus prima weer. Dankzij een uitmuntende materiaalploeg stond de wedstrijd ruim op tijd klaar.

De ET (electronische tijd) werkte dit keer, maar nu werkte de computer niet mee, waardoor het hordenlopen bij de pupillen A helaas niet zo vaak kon als normaal. Bij de 60m ging het wel goed, en dat leidde tot een grote betrouwbaarheid van de resultaten, waaronder een clubrecord. Handtijden zijn vaak sneller dan ET-tijden, en zelfs met ET was Eryn sneller dan het clubrecord. Ze liep de de 60m in 9,3s.  Helaas konden we dus niet het twijfelachtige hordenrecord uit de boeken verwijderen.

Ook Celine liep bij de b-pupillen een nieuw clubrecord met meters maken, ze liep 45 m verder dan het oude record, dus 1120 m in 4 minuten.

Team 3 (jongens A2) en team 5 (B-pup) behaalden zoals verwacht de meeste punten in hun poule.

3 juli is de 3e wedstrijd. Tezamen met de clubdag in oktober hebben we zometeen 4 wedstrijden met vrijwel alle onderdelen van de AC. Daar krijg je een medaille voor als je minimaal 2x hebt meegedaan!

Foto’s

Uitslagen