Beleidsplan 2021-2025

Het bestuur van Pallas ’67 wil op de digitale ledenvergadering van 21 april het beleidsplan 2021-2025 bespreken. Dit beleidsplan is op het besloten deel van de website geplaatst. Om ons op de ledenvergadering op de hoofdpunten te kunnen concentreren, gaan we de volgende stappen volgen:

  •  De 1e versie van het beleidsplan is op de website geplaatst. Alle leden worden uitgenodigd om uiterlijk 5 april commentaar te leveren via voorzitter(at)pallas67.nl. Doe dit met een duidelijke verwijzing naar de paragraaf of bladzijde.
  • Klein commentaar en redactionele aanpassingen zullen we in alle redelijkheid direct verwerken.
  • Rond 11 april wordt samen met de andere stukken van de ledenvergadering de 2e versie op de website geplaatst. Hierin zijn de kleine aanpassingen doorgevoerd, net als de grotere als dat in de optiek van het bestuur goede verbeteringen zijn.
  • Op de ledenvergadering zelf worden alleen de resterende grotere discussiepunten behandeld. Deze discussiepunten worden ook met de stukken van de ledenvergadering meegestuurd. We gaan geen aandacht geven aan de spreekwoordelijke punten en komma’s.
  • Na de ledenvergadering wordt de finale versie opgesteld.

Dus: 5 april is de uiterlijke datum waarop de leden aanpassingen kunnen voordragen. Zeker omdat het een digitale ledenvergadering betreft zal het lastig zijn om tijdens de vergadering verse punten te bespreken zonder de vergadering erg lang te laten duren. Hopelijk is er begrip voor deze strakke organisatie.