BWC ‘20/21, de Corona-editie

27 mensen hebben tenminste eenmaal, maar vaak ook meerdere malen, zichzelf geconfronteerd met een van de crosscountryparcoursen die Tycho Schol had uitgezet als vervanging voor alle afgelaste crosswedstrijden deze winter. Samenlopen motiveert en dat maakt het wat makkelijker om van start te gaan,…. tot het uiterste te gaan. Maar in dit geval was de atleet of de atlete volledig op zichzelf aangewezen om zich op te lade en moederziel alleen het tegen de elementen moest gaan opnemen. De Coronamaatregels lieten het nog net toe om af en toe met een buddy te rennen. Het waren 4 mooie, uitdagende en zeer verschillende parcoursen, ‘Oneindig’ in Wageningen, ‘Badkuip’ te Hoekulum, ‘Ladder’ op Kwintelooijen en ‘Remmen los’ nabij het verborgen Remmerstein te Rhenen. In de WAK zal hierover een uitgebreid verslag verschijnen.

De top 3 voor de mannen was:
1: Patrick Smit met 4 punten
2: Ivo lustenhouwer met 8 punten
3: Tycho Schol met 13 punten

De top 3 voor de vrouwen was:
1: Maaike de Kreek met 3 punten
Mette en Cato Rietveld kwalificeerden zich net niet voor het podium als runner-up omdat ze maar twee parcoursen hadden gelopen.

De rest van de uitslagen is te vinden op: https://solelyrunning.wordpress.com/bwc/