Nieuwjaarsborrel

De Pallasnieuwjaarsborrel is zondag 3 januari 2021 om 16:00 uur. Alle Palleten worden van harte uitgenodigd om deel te nemen aan de virtuele 2021 Pallas ’67 nieuwjaarsborrel. We kunnen helaas niet in het clubhuis bijeenkomen, maar hopen een goed alternatief te kunnen bieden. De borrel zal digitaal plaatsvinden, dus het is aan iedere deelnemer zelf om voor een natje en droogje te zorgen. Maar de rest doen wij.

Dat is:
1. Een terugblik op 2020 en vooruitblik op 2021, door Anne Elings.
2. Een gefilmde impressie van 2020, door Arjen Schots in samenwerking met vele anderen.
3. De PALLAS NIEUWJAARSQUIZ, met als quizmaster Erwin Thimester.
4. Een toast en nieuwjaarswens van het bestuur. Zorg dus dat je je lievelingsdrankje klaar hebt staan.

Voor de quiz gelden een aantal regels om het werkbaar te houden. Iedere deelnemer zet beeld en geluid uit. Je moet met je mobiele telefoon inloggen bij Kahoot (www.kahoot.it), waarvoor je een inlogcode zult krijgen. Per gezin één deelnemer omdat we anders teveel deelnemers krijgen (sorry, we zitten aan een maximum). Andere spelregels van de quiz worden aan het begin door Erwin uitgelegd.

Deelnemen kan met de per mail verstuurde link. We nemen aan dat in deze tijden iedereen wel Microsoft Teams op de computer heeft staan. Zo niet is het handig om dit van tevoren te downloaden.