Uitdaging: Clubhuis oppimpen

Wie heeft creatieve inrichtingsideeën en wil deelnemen aan de (tijdelijke) clubhuis oppimpcie? Het clubhuis is bijna 5 jaar in gebruik. Nu is wel duidelijk wat werkt en wat niet werkt, dus tijd voor een aanpassing van het interieur. Tegen de tijd dat we de kantine weer volop kunnen gebruiken, willen we dat het extra gezellig is!

Verder ook gezocht:

Schoonmaakploeg

Om het clubhuis er gezellig en gastvrij uit te blijven laten zien is het belangrijk om het schoon en opgeruimd te houden. De afgelopen jaren is dit voornamelijk door één persoon gedaan, maar dat willen we veranderen in een groepje. Als meerdere personen per toerbeurt één keer per week schoonmaken, individueel of samen voor meer gezelligheid, dan is het niet zo veel werk. Het rooster wordt opgesteld in overleg tussen de schoonmaakploeg en de clubhuiscie.

Juryleden elektronische tijdwaarneming (ET), juryleden elektronische afstand meting (EDM) en jurycoördinator

Volgend jaar zal onze wedstrijd organisatie commissie (WOC) ongetwijfeld weer baanwedstrijden mogen gaan organiseren. Dat geeft ons nu tijd om nieuwe juryleden op te leiden. De jurycoördinator speelt hier een belangrijke rol in, samen met de Atletiekunie. Op het ogenblik is er vooral behoefte aan mensen die de ET en EDM (Electronic Distance Measurement) kunnen bedienen. De Atletiekunie heeft hiervoor opleidingen die we waarschijnlijk op eigen accommodatie kunnen organiseren. We zoeken mensen die handig zijn met een PC en niet bang zijn om met dure apparaten te werken en wat inzicht hebben hoe een wedstrijd verloopt. Bij ET moet je ook wel stressbestendig zijn.

 

Heb je belangstelling voor één van bovenstaande klussen of wil je meer informatie?
Neem contact op met vrijwilligerscoordinator@pallas67.nl