ALV 28 september 2020

Dankzij de verruiming in de coronamaatregelen lukt het toch, ondanks een wel erg lange vertraging, de ledenvergadering 2020 fysiek te laten plaatsvinden. Vanwege de anderhalvemeterregel wijken we uit naar de kantine van voetbalclub WAVV in sportpark Ketwich Verschuur. De ALV vindt plaats op maandag 28 september 2020 om 20:15 en duurt tot uiterlijk 22:30 uur. Inloop is mogelijk vanaf 19:45. Koffie en thee staan klaar. We vergaderen zonder pauze en eindigen om uiterlijk 22:30 uur. Na afloop wordt op kosten van de club nog een drankje gedronken.

Dit bericht dient al wel als officiële aankondiging, de stukken zijn  18 september opnieuw op de site geplaatst. Het bestuur rekent op een goede opkomst voor deze vergadering. Wij vragen de leden om zich van tevoren aan te melden. Dat kan vanaf nu door een mailtje te sturen aan secretaris@pallas67.nl.

Dit bericht is geplaatst door Dorothé Wijnen, secretaris.